64 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Έμα Γκριν φεύγει για μια επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει ν' αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άντριου Χιντερέικερ
Πρωταγωνιστούν:Χίλαρι Σουάνκ, Τζος Τσαρλς, Βίβιαν Γου, Μαρκ Ίβανιρ
Διάρκεια:47-57
82
Frini
2020-09-06
Ωραία σειρά με βαθιά κοινωνικά, ενωτικά, ανθρώπινα μηνύματα αλλά με ελάχιστες στιγμές χαράς ή ανακούφισης. Καθόλου ανάλαφρη σειρά για κάποιον που θέλει να δει κάτι να ξεχαστεί ή να περάσει η ώρα του γενικά, νομίζω περισσότερο σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά θέματα στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας.
70
Menshouse Team
2020-09-04
Οι προσδοκίες δεν συναντούν την πραγματικότητα και υπάρχουν ολόκληρα επεισόδια με ελάχιστη αγωνία. Δεν είναι παράλογο να ζητάμε αγωνία, για ταξίδι στον Άρη μιλάμε άλλωστε. Τουλάχιστον, το σενάριο φροντίζει να δώσει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στις σχέσεις μεταξύ των μελών στο διαστημόπλοιο και να τις διαβαθμίσει εκκινώντας από μια ανάφλεξη που θα μπορούσε να τους τινάξει και την αντίδραση της Γκριν που δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη στους αυστηρούς κριτές που είναι μαζί της στο πλήρωμα.
40
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2020-09-02
Χωρίς βάθος και ενδιαφέρον σενάριο, η σειρά με τη Hilary Swank προφασίζεται το είδος της διαστημικής περιπέτειας για να πει μια ιστορία που αγγίζει το μελόδραμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση