77 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιστορία των κλασικών βιντεοπαιχνιδιών, παρουσιάζοντας τους πρωτοπόρους που ζωντάνεψαν αυτούς τους κόσμους και τους χαρακτήρες.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Ανδρέας Αμανατίδης
2020-09-10
Η σειρά High Score απευθύνεται και σε παλιούς και σε νέους gamers, όσο και σε μη gamers που απλώς είναι περίεργοι να μάθουν όλες αυτές τις ιστορίες πίσω από τους πλέον γίγαντες της βιομηχανίας.
80
Σπύρος Σμυρνής
2020-09-08
Λουσμένο στη νοσταλγία το High Score, πέρα από το αρχειακό τηλεοπτικό υλικό που ξεθάβει, βάζει σε πρώτο πλάνο, τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία αρχικά, το λανσάρισμα έπειτα και την επιτυχία κατά τρίτο και σημαντικότερο λόγο του Pacman, του Donkey Kong, του Street Fighter του Mortal Combat, του Sonic και τόσων άλλων παιχνιδιών, που έγιναν κομμάτι της ποπ κουλτούρας, όσο λιώναμε άπειρες ώρες μπροστά από μια οθόνη κάθε μεγέθους.
80
Σάκης Καρπάς
2020-09-06
Το High Score το παρακολούθησα με ένα διαρκές χαζοχαρούμενο χαμόγελο, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που μπήκαν...μερικά «σκουπιδάκια» στα μάτια μου, γιατί καλώς ή κακώς, το High Score πραγματεύεται πολλές από τις ομορφότερες αναμνήσεις μου...
73
Shadow
2020-09-04
Η αλήθεια μεγαλωμένος την δεκαετία του '90 απόλαυσα περισσότερο το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ καθώς πολλά από αυτά τα είχα και στις αναμνήσεις μου. Βέβαια και για άτομα που δεν τα πρόλαβαν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δουν και να μάθουν και ίσως εκτιμήσουν τα σημερινά παιχνίδια, σε σχέση με αυτά που εμείς παίζαμε.
70
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2020-09-02
Η αφήγηση της Κοστρέλ, συμβατική μεν πυκνή και οικονομημένη δε, δεν στερεί τα επεισόδια από ουσία και καθαρόαιμη ψυχαγωγία, με την ιδανική διάρκειά τους να οδηγεί αμέσως το ποντίκι στο κλικ για ακόμα μία δόση νοσταλγίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση