80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο νεαρός Άτικους ξεκινά ένα οδικό ταξίδι με τη φίλη του Λέτι και τον θείο του Τζορτζ προκειμένου να αναζητήσουν τον χαμένο πατέρα του, από τη μια άκρη της Αμερικής στην άλλη, τη δεκαετία του '50. Από τη στιγμή που θα μπουν όμως στο αυτοκίνητο, αρχίζει ένας αγώνας επιβίωσης και η απόλυτη φρίκη.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μίσα Γκριν
Πρωταγωνιστούν:Τζόναθαν Μέιτζορς, Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ, Κόρτνεϊ Βανς, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς
Διάρκεια:60
90
Zedikous
2020-08-12
Συνδυάζοντας ιστορικά και φανταστικά στοιχεία, το Lovecraft Country δίνει έναν νέο ορισμό στην λέξη sundown και από το πρώτο μόλις επεισόδιο η σειρά κάνει μία εξαιρετική εισαγωγή στους χαρακτήρες της. Εξαιρετικές ερμηνείες από το τρίο των πρωταγωνιστών της σειράς, με την Smollett να ξεχωρίζει και ο χαρακτήρας της να γίνεται σίγουρα αγαπητός.
90
Tatiana Tzinioli
2020-08-10
Ο συναισθηματικός πυρήνας της σειράς μπορεί να συγκλονίσει και σε συνδυασμό με την πρωτότυπη ιστορία του, δίνει ένα μικρό τηλεοπτικό διαμάντι.
80
Νίκος Δρίβας
2020-08-08
Αυτό που σε κερδίζει κατευθείαν στο Lovecraft Country (για την αρχή του φυσικά), είναι πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση απλά να αντιγράψει πράγματα, αλλά σκοπός της είναι να διαφοροποιηθεί και να δημιουργήσει κάτι φρέσκο στον χώρο, αντλώντας φυσικά στοιχεία από τα βιβλία.
80
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-08-06
Η σειρά «Lovecraft Country» έρχεται πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή για να δείξει πως παρά τις όποιες «αλλαγές» έχουν γίνει όλο αυτά τα χρόνια, ίσως με τον πιο βίαιο και ανατριχιαστικό τρόπο, στην ουσία τα πάντα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα. Τα τέρατα αυτά υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας και μας στοιχειώνουν ακόμα και σήμερα και αυτό είναι ίσως το πιο τρομαχτικό πράγμα πέρα από κάθε φαντασία.
80
Μαρία Παππά
2020-08-04
Το Lovecraft Country διαφέρει από ανάλογες σειρές με θέμα το ρατσισμό, απεικονίζοντας με ποπ και άμεσο τρόπο μια υπαρκτή φρίκη που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας και της μικρής οθόνης χωρίς διδακτισμό και καταγγελτικό ύφος.
60
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2020-08-02
Το αποτέλεσμα είναι ένα κράμα αγωνιώδους sci-fi και νοσταλγικών αναφορών στην ποπ κουλτούρα, το οποίο, αν και συχνά δίνει στο πιάτο τις προθέσεις του, καταφέρνει να εμπλουτίσει μια σειρά από είδη όπου οι Αφροαμερικανοί χαρακτήρες υπήρξαν διαχρονικά αποκλεισμένοι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση