Η Ακαδημία της Ομπρέλας : Season 2(2020)
(The Umbrella Academy : Season 2)  

81 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
8.6 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ντάλας, δεκαετία του '60. Τα αδέρφια χτίζουν τη νέα τους ζωή, μακριά ο ένας από τον άλλο. Μέχρι που μια καινούργια καταστροφική απειλή τούς ξαναφέρνει όλους κοντά.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Στιβ Μπλάκμαν
Πρωταγωνιστούν:Έλεν Πέιτζ, Τομ Χόπερ, Έμι Ρέιβερ-Λάμπαν, Ρόμπερτ Σίχαν
Διάρκεια:41-50
98
Στέφανος Κυριαζίδης
MAXMAG
2020-09-16
H νέα σεζόν του The Umbrella Academy εξελίσσεται σε όλα σχεδόν τα επίπεδα από τη προηγούμενη σεζόν. Οι χαρακτήρες μας πηγαίνουν σε νέες καταστάσεις και εξελίσσονται με τρόπους που δεν περιμέναμε. Το ίδιο ισχύει και για το σενάριο, το οποίο χωρίς βέβαια να είναι τέλειο, καταφέρνει να φέρει τόσες ανατροπές, νέα δεδομένα και να επεκτείνει με φανταστικούς τρόπους τον κόσμο αυτό, που δεν μπορούμε παρά να το θαυμάσουμε.
89
Evi SD
Lord of the Series
2020-09-14
Η σειρά μας άφησε σε cliffhanger επομένως ευελπιστούμε ότι θα έχει και συνέχεια. Στο σύνολο, η σεζόν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και μας κάνει να θέλουμε κι άλλο!
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2020-09-12
Διασκεδαστική, μοναδική, με υπέροχο soundtrack και χιούμορ.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2020-09-10
Αν και το "Umbrella Academy" είχε ανέκαθεν στύλ και χιούμορ, η νέα σεζόν είναι σεναριακά πολύ πιο στοχοθετημένη και συγκεντρωμένη, με την ψυχολογία των χαρακτήρων να αφορά τον θεατή περισσότερο και την ερμηνεία κάποιων ηθοποιών να έχει βελτιωθεί (αν και αγαπημένος μας θα παραμείνει ο Robert Sheehan).
80
Μαρία Γεωργίου
MyLife
2020-09-08
Η προβληματική οικογένεια Hargreeves καταφέρνει να φέρει τα πάνω-κάτω, σκορπώντας την καταστροφή στο διάβα της. Αγαπημένη φιγούρα όπως πάντα, ο λιλιπούτειος κακιασμένος Five και αλλοπρόσαλλος, μονίμως μαστουρωμένος, Klaus, που σε αυτή τη σεζόν αποκτά και φανατικούς οπαδούς.
80
Σοφία Ορφανίδου
TFC Magazine
2020-09-06
Το Netflix έκανε τη μαγκιά να αφήσει τους δημιουργούς του κόμικ να επανεξετάσουν το κείμενο. Ο Gabriel Ba έθεσε τη πλοκή σε καινούρια, πολύ πιο ενδιαφέρουσα τροχιά. Ο Gerard Way με τη σειρά του έπλασε απ'την αρχή την πεντάδα, κάνοντας την πιο διασκεδαστική, πιο ευάλωτη, πιο ανθρώπινη μέσα στη παράνοια που έχουν να αντιμετωπίσουν.
70
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
clickatlife
2020-09-04
Παρά τις αδυναμίες της, η σειρά είναι απολαυστική και αισθητά βελτιωμένη συγκριτικά με την πρώτη σεζόν. Αξιοποιεί το καλό μοντάζ, τις χορογραφίες και τη λειτουργία της μουσικής εκπέμποντας την ενέργεια που οφείλουν οι σειρές του είδους. Και το πιο σημαντικό, σου δημιουργεί μια ανυπομονησία για τον τρίτο κύκλο.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-09-02
Προσωπικά θεωρώ ότι η πρώτη σεζόν είχε πιο δυνατές εξελίξεις και επίσης θα ήθελα από αυτή τη σεζόν να είναι πιο τολμηρή αλλά σίγουρα δεν απογοητεύει!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση