90 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Η τρέλα με τη διαστρέβλωση του χρόνου καταλήγει σε έναν νέο κόσμο, όπου κάποια πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, ενώ άλλα πάλι παραμένουν ενοχλητικά ξένα.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:Γερμανία
Δημιουργός:Μπαράν μπο Οντάρ, Τζάντζε Φρις
Πρωταγωνιστούν:Λουίς Χόφμαν, Όλιβερ Μαζούτσι, Γιόρντις Τρίμπελ, Μάια Σον
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
98
Catherine
2020-07-12
Αυτή η σεζόν είναι όμορφη και σκοτεινή , με όλη τη σημασία των λέξεων. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς άλλες σειρές θα μπορούσαν να συνδυάσουν αυτό το πολύπλοκο αλλά ολοκληρωμένο επίτευγμα.
90
Βασιλική Γερονίκου
2020-07-10
Για να πάρεις την ανταμοιβή του «Dark», πρέπει (και αξίζει στο έπακρο) να παλέψεις γι' αυτήν. Ποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι (μόνο) εύκολη;
90
Νίκος Δρίβας
2020-07-08
Το Dark δεν είναι απλά μια σειρά, αλλά μια εμπειρία ζωής και όσοι δεν την έχετε δεί πρέπει σίγουρα να το κάνετε άμεσα.
90
Centinel
2020-07-06
Άξιζε και αξίζει δίχως αμφιβολία τον χρόνο του. Ίσως να κάνουμε καιρό να δούμε ξανά μια sci fi σειρά να κάνει με αυτόν τον τρόπο τέτοια τίμια και έντιμη προσπάθεια για να μας πει μια ιστορία πιστή στον εαυτό της.
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2020-07-04
Όταν στην τελευταία πράξη ο Jonas επιτέλους ξεσπά γιατί κουράστηκε να άγεται και να φέρεται από τις οδηγίες ανθρώπων με αμφίβολα κίνητρα, θα μπορούσε να μιλάει για τους θεατές. Συνειδητά κιόλας ενδεχομένως. Γιατί το 'Dark' ξέρει πόσο κουραστικό μπορεί να γίνει, αλλά δεν θέλει να κάνει εκπτώσεις. Και μόνο γι' αυτό, θα είναι για πάντα ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.
80
Κωνσταντίνος Καραγάνης
2020-07-02
Η τρίτη και (ελπίζουμε) τελευταία σεζόν του Dark, αποτελεί ένα εξαιρετικό ταξίδι στον χωροχρόνο, με εξαιρετικούς χαρακτήρες, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέροντα παράδοξα. Κι ενώ οι δημιουργοί του Baran bo Odar και Jantje Friese, το παρατραβάνε με τις επαναλήψεις σε κάποια σημεία (αναφορές στα ταξίδια στον χρόνο, ελεύθερη βούληση κτλ κτλ), κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τελικό κεφάλαιο που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα υπόλοιπά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση