70 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η εύρεση ενός πτώματος που σχετίζεται με την εξαφάνιση της αδελφής του πριν από 25 χρόνια δίνει ελπίδες σε έναν εισαγγελέα από τη Βαρσοβία. Από βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Πολωνία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Χάρλαν Κομπέν
Πρωταγωνιστούν:Ζέγκορζ Νταμιέντσκι, Αγκνιέσκα Γκροκόβσκα, Χούμπερ Μιλκόβσκι, Βικτόρια Φίλους
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Μάνος Νομικός
2020-06-14
Η σειρά «Στα Δάση», βασισμένη μάλιστα στο ομώνυμο μπεστ σέλερ βιβλίο του συγγραφέα Χάρλαν Κόμπεν, σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και σε αποζημιώνει. Μία σεζόν, μόλις 6 επεισόδια, μπορείτε εύκολα να την δείτε μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.
80
Ανδρέας Συμιακάκης
2020-06-12
Είναι εξαιρετική σειρά. Υπόθεση χωρίς κενά που από την αρχή στήνει το μυστήριο της συνδέοντας τα γεγονότα του 1994 και το 2019 με μοναδικό τρόπο. Δίνει συνέχεια νέα στοιχεία και βάζει τον θεατή στην διαδικασία να κάνει σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη εκείνο το βράδυ.
70
Γεωργία Παπαδοπούλου
2020-06-10
Δε θα σας συναρπάσει, ωστόσο παρακολουθείται με ενδιαφέρον και κρύβει αρκετές εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2020-06-08
Το 'Woods' δεν είναι καινοτόμο. Σίγουρα, επίσης, θα μπορούσε να έχει λιγότερα επεισόδια από τα έξι που κυκλοφόρησαν. Σίγουρα όμως είναι τόσο εμβυθιστικό όσο χρειάζεται για να γίνει εύκολο binge.
70
Στέλλα Παπασαραφιανού
2020-06-06
Πρόκειται για ένα σόου που ακολουθεί σχετικά γοργούς αλλά όχι ασθματικά γρήγορους ρυθμούς, με την ένταση και την τραγικότητα να χτίζεται βήμα βήμα μέχρι να οδηγηθούμε στον επίλογο.
68
Shadow
2020-06-04
Για ένα χαλαρό binge-watching την προτείνω σίγουρα αν και έχω μία ένσταση καθώς η πλοκή μετά το 4ο επεισόδιο πάτησε γκάζι αλλά με ομαλό τρόπο που αναρωτιέσαι αν χρειαζόταν έξι επεισόδια για όλη την ιστορία.
50
Δωροθέα Ανδρικάκη
2020-06-02
Σε τελική ανάλυση, το αστυνομικό αυτό δράμα έχει κάτι από παλιά τηλεόραση, αρκετό για να κρατήσει το ενδιαφέρον στα έξι επεισόδια του, αλλά ούτε μία σκηνή ικανή να μείνει στη μνήμη του θεατή. Κυλά έτσι ανώδυνα, καταδικασμένο να ξεχαστεί, με μία ιστορία ξεπερασμένη στη βάση της και γερασμένη παρά τα όμορφα νεανικά της πρόσωπα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση