51 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας πτέραρχος συνεργάζεται απρόθυμα με έναν εκκεντρικό επιστήμονα για να προετοιμάσουν για "απογείωση" τη νεότερη υπηρεσία του στρατού των ΗΠΑ, τη Διαστημική Δύναμη.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Στιβ Καρέλ, Γκρεγκ Ντάνιελς
Πρωταγωνιστούν:Στιβ Καρέλ, Τζον Μάλκοβιτς, Μπεν Σουάρτζ, Νταϊάνα Σίλβερς
Διάρκεια:30
70
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2020-06-20
Το μεγαλύτερο επίτευγμα του «Space force» είναι πως πετυχαίνει ότι πιο ηρωικό αμερικανικό ιδεώδες υπάρχει σήμερα να το κάνει να δείχνει ως η απόλυτη ανοησία.
60
Τάνια Σκραπαλιώρη
2020-06-18
Αν και δεν καταφέρνει να ανεβάσει τον πήχη στο ύψος σειρών όπως το Veep, προσεγγίζοντας περισσότερο, ίσως, μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, το Space Force παραμένει σε πολλά σημεία μια γνήσια απολαυστική αμερικανική κωμωδία.
60
Ερρίκος Βούλγαρης
2020-06-16
Αν είσαι φανατικός με το χιούμορ του Office ή του Brooklyn Nine Nine, τότε το Space Force δεν θα σου αρέσει καθόλου, όσο κι αν σου αρέσει ο Καρέλ. Αν πάλι είσαι φαν σειρών όπως το Arrested Development, τότε είναι πιθανό να δεις πολύ ευχάριστα το Space Force, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα φτάσεις και στο άλλο άκρο να το υπεραποθεώσεις.
50
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2020-06-14
Το sitcom του Netflix δείχνει γεμάτο υποσχέσεις και φιλοδοξία, αλλά παραμένει αμήχανο και μόνο σποραδικά αστείο.
50
Κυριάκος Στεργιάδης
2020-06-12
Μπορεί το Space Force να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλύτερο; Το πιστεύω πως μπορεί να γίνει ειδικά με τον Daniels από πίσω, πέραν του εκπληκτικού cast. Μπορεί να μην είναι το επόμενο μεγάλο "thing" στις κωμικές σειρές και εάν ήταν περισσότερα επεισόδια να ήταν καλύτερο, όμως η πρώτη δοκιμαστική πτήση παρουσίασε αρκετές αναταράξεις, αλλά άφησε ελπίδες πως έχει να δώσει μερικά πράγματα παραπάνω. Εάν και εφόσον ανανεωθεί από το Netflix για τη 2η σεζόν.
40
Νίκος Δρίβας
2020-06-10
Ενώ περιμέναμε κάτι αστείο (λίγες είναι οι καλές στιγμές) καταλήγει να είναι ανιαρή από τα πρώτα επεισόδια και δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση, αποδεικνύοντας πως δεν είναι κάθε μέρα του... The Office.
40
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2020-06-08
Η συνταγή που κάποτε έδωσε το αμερικανικό «The Office» εδώ αποτυγχάνει να προσφέρει το γέλιο.
40
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2020-06-06
Δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια καλή σειρά. Δεν λέω ότι είναι κακή απαραίτητα, αλλά είναι κάτι σχεδόν χειρότερο: είναι επιθετικά μέτρια, όπως ξέρει καλά να κάνει το Netflix.
40
Γιάννης Λυμπέρης
2020-06-04
Σαν ένα φοβερό ανέκδοτο, που αν το πεις λάθος, καταστρέφεται. Το "Space Force" δεν είναι σε καμία στιγμή κακό, αλλά σπάνια γίνεται μια ευφυής κωμωδία που όλοι μας περιμέναμε.
40
Νίκος Γιακουμέλος
2020-06-02
Το Space Force απογειώνεται σαν διαστημόπλοιο χωρίς προορισμό, με ελάχιστα καύσιμα ιδεών και χιούμορ, που όσες θυσίες και αν γίνουν από το πλήρωμα του, δεν έχει ούτε κατεύθυνση ούτε τρόπο να φτάσει σε αυτή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση