Your Name(2016)
(Kimi no Na wa)  Πρώτη προβολή: 07-11-2017

82 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Μιτσούμπα είναι η κόρη του δημάρχου μιας μικρής ορεινής πόλης. Αν και ειλικρινής ως προσωπικότητα νιώθει να ασφυκτιά στην κλειστή κοινωνία και τα έθιμα της περιοχής της και ονειρεύεται μία ζωή στην πρωτεύουσα. Εκεί, στο Τόκιο, ζει ο Τάκι, ένας μαθητής λυκείου, που εργάζεται κάποιες ώρες σε ένα ιταλικό εστιατόριο και ενδιαφέρεται για την αρχιτεκτονική. Μία μέρα και οι δύο ονειρεύονται ότι ανταλλάσσουν θέσεις. Υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα σε αυτά τα όνειρα;

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Ιαπωνία
Σκηνοθέτης:Μακότο Σινκάι
Διάρκεια:106
90
Ευαγγελία Λώλου
Beasty
2020-03-10
Αποτελεί μια ξεχωριστή και μαγευτική αφήγηση που ακόμα και κάποιος που είναι άγνωστος στον κόσμο των anime μπορεί να αγαπήσει και να εκτιμήσει βαθύτατα.
90
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2020-03-08
Με το «Your Name» ο Σινκάι δημιούργησε ένα φιλμ που αποτελεί τροφή για τα μάτια και για την καρδιά και αποτελεί μία ανανεωτική διέξοδο από την μία και ενιαία κουλτούρα.
80
Σοφία Ευαγγελίδου
kasseta.gr
2020-03-06
Είναι ένα φιλμ που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, μιας και περιπλέκει πολλές διαφορετικές θεματολογίες, όπως drama, romance και slice of life. Έχει ενδιαφέρουσα και κατανοητή πλοκή και -αν και στερεοτυπικό σε πολλά σημεία- καταφέρνει να μην κουράσει το θεατή καθόλη τη διάρκειά του.
80
Δανάη Κονναφή
MAXMAG
2020-03-04
Είναι από τις ταινίες που όσες φορές την βλέπεις, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις. Δεν θεωρείται άδικα ένα από τα καλύτερα anime, καθώς προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και σε αυτούς που δεν δηλώνουν ιδιαίτερα φαν αυτού του είδους και, στο τέλος, τους αφήνει να θέλουν παραπάνω.
70
Ιλάειρα Μισιρλιάδη
Comicdom
2020-03-02
Είναι μια ταινία καλοφτιαγμένη, ειλικρινής, δροσερή και νομίζω πως δε θα την ξεχάσω σύντομα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση