Γεννημένος Νικητής(2017)
(Lean on Pete) | Πρώτη προβολή: 10-07-2018

68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ρέι κι ο 15χρονος γιος του Τσάρλι φτάνουν στο Πόρτλαντ μετά από πολλές κακοτοπιές. Ο Ρέι είναι απών στη ζωή του γιου του, που βρίσκει παρηγοριά σε ένα κοντινό ιππόδρομο, όπου αναλαμβάνει να φροντίσει ένα γερασμένο άλογο κούρσας- τον Lean on Pete. Ο μικρός Τσάρλι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσει το νέο του φίλο, όσο οι δυο τους θα αναζητήσουν ένα νέο μέρος το οποίο θα μπορούν να αποκαλούν σπίτι.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Άντριου Χέι
Πρωταγωνιστούν:Τσάρλι Πλάμερ, Τράβις Φίμελ, Στιβ Μπουσέμι, Κλόε Σεβινί
Διάρκεια:119
80
Μυρτώ Νίκα
2020-01-08
Μπορεί κάποιος να το θαυμάσει για την ανθρωπιά του, άλλος για τη δεξιοτεχνία με την οποία είναι γραμμένο, άλλος για την πολύ όμορφη φωτογραφία του. Όπως και να έχει, ότι και αν είναι αυτό που θα σας συγκινήσει, το Lean on Pete είναι μια από αυτές τις ταινίες που επειδή σπανίζουν είναι κρίμα κανείς να τη χάσει.
70
Λουκάς Κατσίκας
2020-01-06
Ο Χέιγκ προσγειώνει μια επική ιστορία περιπλάνησης και ενηλικίωσης σε μια σεμνή και μελαγχολική παραδοχή του τι ακριβώς σημαίνει να μεγαλώνεις.
70
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2020-01-04
Ένα φιλμ που μοιάζει αληθινό, που γνωρίζει πως να γίνει συγκινητικό δίχως να αγγίξει ποτέ το μελοδραματισμό, που χειρίζεται τόσο την σκληρότητα όσο και την ελπίδα με λεπτότητα και μέτρο. Με άλλα λόγια μια ταινία που ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως μοιάζει με μια απροσδόκητη επιλογή για τον Χέι, είναι τελικά ξεκάθαρα, μια ταινία του σκηνοθέτη της.
50
Αλέξης Κυριαζής
2020-01-02
Μπορεί σε καμιά περίπτωση να μην είναι μια κακή ταινία αλλά σίγουρα είναι μια "λίγη" ταινία. Μια ταινία με σκόρπιες ιδέες, μια φλύαρη Disney-ική ιστορία ενηλικίωσης βουτηγμένη στη θλίψη και όχι απαραίτητα στο ρεαλισμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση