Αναμείνατε Περαιτέρω Οδηγίες(2018)
(Await Further Instructions) | Πρώτη προβολή: 22-09-2018

59 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δυσλειτουργική οικογένεια ξυπνά ανήμερα Χριστουγέννων εγκλωβισμένη στο σπίτι της, καθώς μία μυστηριώδης μαύρη ουσία έχει φράξει κάθε έξοδο κι ενώ η τηλεόραση αναμεταδίδει ολοένα πιο αλλόκοτες οδηγίες επιβίωσης.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Τρόμου
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Τζόνι Κεβόρκιαν
Πρωταγωνιστούν:Ντέιβιντ Μπράντλι, Αμπιγκέιλ Κρούτεντεν, Χόλι Γουέστον, Σαμ Γκίτινς
Διάρκεια:91
70
nikos fekkas
2019-09-08
Πρωτότυπη ιστορία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας που είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου μέσα στο σπίτι των ηρώων και γίνεται καθηλωτική σχετικά με το μυστήριο του τι συμβαίνει!
64
Γιώργος Καραλιάς
2019-09-06
Ξεκινούν με μια έξυπνη ιδέα για να φτιάξεις μια «ταινία δωματίου» που είναι συνηθισμένη σε low-budget παραγωγές του είδους. Τα πρακτικά εφέ και ο ευφάνταστος φωτισμός είναι ένα από τα ατού του Await Further Instructions δημιουργώντας μια όμορφη και ενδιαφέρουσα αισθητική στα κάδρα.
60
Βασίλης Γιαννάκης
2019-09-04
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, άκρως ψυχαγωγικό και τόσο σκοτεινό όσο αρμόζει σε μια καλή sci-fi horror ταινία που αξίζει τον χρόνο της.
40
Λάζαρος Κολαξής
2019-09-02
Το Await Further Instructions θα μπορούσε να είναι μια αξιομνημόνευτη ταινία, αν προσπαθούσε να είναι έστω και ελάχιστα δημιουργική. Δυστυχώς, δεν καταφέρνει να είναι τίποτα παραπάνω από μια τίμια συμπαθητική ταινία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση