Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων(2019)
(Godzilla: King of the Monsters)  Πρώτη προβολή: 30-05-2019

38 Βαθμολόγιο
με βάση 31 κριτικές
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πέφτοντας σε λάθος χέρια, μια συσκευή που ελέγχει τη συμπεριφορά των τιτάνιων τεράτων ενεργοποιείται κι εκείνα ξυπνούν το ένα μετά το άλλο από αιώνιο λήθαργο. Ανάμεσα σε αυτά και στον αφανισμό του ανθρώπινου είδους στέκουν μόνο μια ομάδα επιστημόνων και ο εξαφανισμένος για χρόνια Γκοτζίλα.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μάικλ Ντόχερτι
Πρωταγωνιστούν:Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Βέρα Φαρμίγκα, Κάιλ Τσάντλερ, Ζανγκ Ζιγί
Διάρκεια:131
68
Δημήτρης Αποστολόπουλος
IGN Greece
2019-05-20
Εντυπωσιακές μάχες μεταξύ των τιτάνων, εμφανίσεις του Godzilla και λοιπών πλασμάτων που κόβουν την ανάσα, σε μια σειρά από καλογυρισμένες σκηνές (τις καλύτερες μέχρι τώρα στο είδος του monster film), αλλά με πολλές κοιλιές όταν εστιάζει στην παράλληλη πλοκή.
60
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2019-05-18
Συνολικά το λες τίμιο και καλοδουλεμένο το προϊόν, με αποδέκτη (κυρίως) το κοινό γερά ενισχυμένων σε εικόνα και ήχο αιθουσών multiplex.
50
Παναγιώτης Πυλαρινός
Cineramen
2019-05-16
Αν και είμαι σίγουρος οτι θα βρεί μια θέση στο πάνθεον των καλοκαιρινών blockbusters για το δυνατό τεχνικό του επίπεδο, το Godzilla II: King of Monsters είναι μια ταινία καταστροφής αρκετών decibel που πλήττεται, όμως, από κουραστική αναληθοφάνεια, αλλά κι απόλυτη απουσία σεναρίου και ενδιαφερόντων χαρακτήρων, η οποία σίγουρα θα ξεχαστεί με μια μεγάλη ποσότητα pop-corn και αναψυκτικού στο πλευρό σας.
40
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2019-05-14
Ο Ντόερτι (κι ολόκληρο το στούντιο της Warner) επενδύει για δυο και κάτι ώρες σε εκπληκτικά ειδικά εφέ που δίνουν στους «Τιτάνες» ευκινησία, ορμή, αληθοφάνεια και στις σκηνές δράσης... όγκο και θόρυβο. Θύμα τους το σενάριο της ταινίας που προκαλεί αδιαφορία για ό,τι το ανθρώπινο.
40
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2019-05-12
Θεαματική και εξαιρετικά θορυβώδης, η περιπέτεια αυτή ικανοποιεί τους φίλους των ταινιών καταστροφής, που μέσα από αυτές τους δίνεται και η ευκαιρία να σκεφτούν τη θέση του ανθρώπου στο σύμπαν και σ' αυτό το μικρό πλανήτη, τη Γη, που μπορεί να κρύβει ακόμα κάποια ανεξερεύνητα μυστικά.
30
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2019-05-10
Οι σεναριογράφοι βρίσκουν την εύκολη λύση στο γεμάτο τρύπες στόρι και εντοιχίζουν τη δράση (εντυπωσιακές αν μη τι άλλο οι συγκρούσεις σε νερό και αέρα των θηρίων) με κάποια πιασάρικα σημεία που βοηθούν να κατέβει απολαυστικά το ποπκόρν στο στομάχι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας της «Αρχιέρειας» των τεράτων και η οριστική μεταγραφή του Γκοτζίλα στο στρατόπεδο των «Καλών».
30
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2019-05-08
Ο Γκοτζίλα εναντίον μυθικών τεράτων όπως η Μόθρα, ο Ρόνταν και ο τρικέφαλος Γκιντόρα. Κανείς δεν αναρωτιέται ούτε πόσο θόρυβο κάνει, ποιος - φυσικά - θα κερδίσεi ή ποιος ενδιαφέρεται...
20
Ηλίας Δημόπουλος
cinemagazine.gr
2019-05-06
Όταν ο καιρός το φέρνει κι ένας τίτλος τα λέει όλα για το έργο του: Αποτρόπαιο σίκουελ ενός κάλλιστου reboot του 2014 που απολαμβάναμε και τώρα νοσταλγούμε.
10
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2019-05-04
Απίστευτα προχειρογραμμένο, χωρίς ειρμό και σεναριακή λογική σίκουελ μιας φασαριόζικης περιπέτειας καταστροφής, που ξανάφερε στην επικαιρότητα το διάσημο γιαπωνέζικο σινε-τέρας.
0
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2019-05-02
...ταινίες όπως το «Γκοτζίλα 2: Ο βασιλιάς των τεράτων» αποτελούν προσβολή όχι μόνο προς εμένα αλλά προς το ίδιο το... τέρας και τον μύθο που το περικλείει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση