Μια Απίθανη Σχέση(2019)
(Long Shot)  Πρώτη προβολή: 16-05-2019

51 Βαθμολόγιο
με βάση 22 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας πρόσφατα απολυμένος δημοσιογράφος συναντά την παλιά του νταντά και νυν υπουργό Εξωτερικών, η οποία διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ και τον προσλαμβάνει για να δώσει χιουμοριστικό τόνο στις ομιλίες της. H παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει...

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τζόναθαν Λεβίν
Πρωταγωνιστούν:Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν, Ο’Σι Τζάκσον Τζούνιορ, Άντι Σέρκις
Διάρκεια:125
70
nicolas1810
Letterboxd
2019-05-20
Έξυπνη και σπιντάτη πολιτική σάτιρα με αρκετή από ρομαντική κομεντί...
60
Άντα Δαλιάκα
Έθνος
2019-05-18
Άσσος στο κωμικό τάιμινγκ ο Σεθ Ρόγκεν όχι μόνο έχει χημεία με την εκτυφλωτικά όμορφη Σαρλίζ Θέρον αλλά και τριπάρει μαζί της καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον υπό ρυθμούς «It must have been love» ενώ ο Αντι Σέρκις, εκπληκτικά μεταμορφωμένος ξανά, συναγωνίζεται τη... γλίτσα του διαρκώς πειραματιζόμενου με το σεξαπίλ του, Αλέξαντερ Σκάρσγκαρντ.
50
Τάσος Μελεμενίδης
cinemagazine.gr
2019-05-16
Χιούμορ και πολιτική ορθότητα συγκρούονται σε μια αδικαιολόγητα μεγάλη σε διάρκεια κωμωδία, που ξεκινά δυναμικά αλλά χάνει κάθε μέτρο από ένα σημείο και έπειτα.
50
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2019-05-14
Κάποια στιγμή το φιλμ κατεβάζει ταχύτητα, αφού κινδύνευσε να βγει εκτός ελέγχου, αλλά ok, μέχρι τότε έχουμε περάσει πολύ καλά, ενώ είναι θεμιτό κάτι τέτοιο, καθώς ο σκοπός (η σάτιρα της πολιτικής αμερικανικής σκηνής ξεκινά από τον ηθοποιό σαπουνόπερας που γίνεται πλανητάρχης και φτάνει μέχρι τις ατάκες του Φρεντ που κάνουν σκόνη τα αμερικανικά ιδεώδη) της «Απίθανης σχέσης» έχει επιτευχθεί!
50
zerVo
Movies Ltd
2019-05-12
Επιδερμική η προσέγγιση στο υπαρκτό αυτό κοινωνικό ζήτημα από την κάμερα του Jonathan Levine, που βεβαίως δεν έχει και διαρκώς στο μυαλό του να ζορίσει το κοινό με προβληματισμούς, μα να το διασκεδάσει με μια κομεντί, μοντέρνα και σύγχρονη, στις εξαγγελίες της τουλάχιστον.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2019-05-10
Η ταινία πετυχαίνει τους στόχους της όσο απασχολείται με μια επιφανειακή μεν, αλλά ανάλαφρη κοινωνική κριτική, ξεθυμαίνει όμως πλήρως όταν το σκέρτσο και η χημεία των πρωταγωνιστών επισκιάζονται από μια σειρά εφηβικών αστείων και άστοχων σεναριακών ευρημάτων.
40
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2019-05-08
Η κλασική ρομαντική φόρμα της ωραίας και του έξυπνου φορτώνεται με αφελή πολιτική και φεμινιστική ορθότητα και διασώζεται μόνο χάρη στις σκηνές του πρωταγωνιστικού ζεύγους.
40
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2019-05-06
Μια γενικά ευχάριστη, αλλά εντέλει μη επαναστατική προσπάθεια ανανέωσης όσων ήδη γνωρίζαμε για το σινεμά της σχολής Apatow.
20
Ρόμπυ Εκσιέλ
FLIX
2019-05-04
Κωμωδία που υπερπροσπαθεί ανεπιτυχώς, επί δύο ώρες και βάλε, να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα -τις καρδιές των αταίριαστων πρωταγωνιστών του, το ρομαντικό με το άσεμνο, το oval office με τον απολίτικο χαβαλέ.
10
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2019-05-02
Στο κομμάτι της πολιτικής σάτιρας μιλάμε για ανεπανόρθωτη ντροπή. Στο κομμάτι της ρομαντικής κωμωδίας μιλάμε για σκέτη καταστροφή, με κακοσκηνοθετημένους (μάλλον παρατημένους, πιο σωστά) πρωταγωνιστές που δεν βγάζουν ούτε χημεία ούτε κάποιο ψήγμα χιούμορ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση