Uglydolls: Τα Ασχημογλυκούλια(2019)
(UglyDolls)  Πρώτη προβολή: 09-05-2019

38 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Ασχημούπολη είναι το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Κέλι Άσμπουρι
Διάρκεια:90
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2019-05-20
Τα κουκλάκια της Hasbro παραδίδουν τραγουδιστικά ελάχιστα αστεία και κινηματογραφικά απλοϊκά μαθήματα υπέρ της διαφορετικότητας.
40
Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα
2019-05-18
Έχω δει καλύτερα.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2019-05-16
Κινούμενα σχέδια στα οποία κούκλες που κατασκευάστηκαν παραμορφωμένες και έχουν περιθωριοποιηθεί στην Ασχημούπολη επαναστατούν διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2019-05-14
Μια καλή ιδέα (οι ελαττωματικές κούκλες που δεν βρίσκουν θέση στο ράφι των παιχνιδάδικων καταλήγουν στην Ασχημούπολη όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες) να μην αναπτύσσεται αποτελεσματικά, αλλά στο τέλος η τρυφερότητα και η καλή διάθεση επιβραβεύονται.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2019-05-12
Τα Ασχημογλυκούλια κινούνται στη γραμμή συναρμολόγησης που χωρίζει τα όμορφα παιχνίδια από τα πρόθυμα παιδάκια που λαχταράνε να τα αποκτήσουν και, ως ποπ μιούζικαλ με ηθικοπλαστικό διάλογο, παιανίζει την ανάγκη αυτοπεποίθησης και ενδυνάμωσης, συνάδοντας ευπειθώς με το κλίμα της εποχής.
40
Χάρης Αναγνωστάκης
Hellasjournal.com
2019-05-10
Η απαραίτητη παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων της εβδομάδας, με πρωταγωνιστές τα γνωστά λούτρινα κουκλάκια, που απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες και προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένο.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2019-05-08
Τα άσχημα/ ελαττωματικά παιχνίδια που πετιούνται πριν βγουν στην αγορά έχουν ψυχή. Και στέλνουν τα στερεότυπα μηνύματά τους στα πολύ μικρά παιδιά μέσα από ένα μέτριο στόρι με κακό σκίτσο...
30
Τάσος Μελεμενίδης
cinemagazine.gr
2019-05-06
Παραμύθι για το πως ήρθαν τα Uglydolls στη ζωή μας πριν χρόνια, γεμάτο αναρίθμητα διδάγματα που καταντούν ενοχλητικά, ελλείψει του χιούμορ που όφειλε να τα συνοδεύει.
30
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2019-05-04
Το «UglyDolls» προσπαθεί με το ζόρι να περάσει τον μέσο όρο των παιδικών ταινιών. Και παλεύει με αγωνία να περάσει τα μηνύματά περί αποδοχής και αγάπης στο κοινό του, αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να αναδεικνύει συνεχώς όλα τα αρνητικά τα οποία έχει. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που θα ήθελε.
10
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2019-05-02
Για ηλικίες μέχρι τα πέντε, ίσως είναι χαριτωμένο. Για κάτι μεγαλύτερο, υπάρχει η πλήξη, υπάρχει η αυτοχειρία, υπάρχει και κάποιο παιχνιδάδικο τριγύρω που μπορεί να πουλάει τα ίδια τα Uglydolls και να πιάσει καλύτερα τόπο το προϊόν στη φυσική του μορφή...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση