Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη(2019)
(Avengers: Endgame)  Πρώτη προβολή: 24-04-2019

70 Βαθμολόγιο
με βάση 53 κριτικές
4.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο
Πρωταγωνιστούν:Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουερθ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κρις Έβανς
Διάρκεια:182
95
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2019-04-20
Το "Avengers: Endgame" είναι ό,τι ζητήσαμε, αλλά πάνω απ' όλα ό,τι χρειαζόμασταν.
90
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2019-04-18
To Avengers: Endgame είναι μια κινηματογραφική εμπειρία που επιβάλλεται να ζήσεις.
80
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2019-04-16
Καταφέρνει να καθηλώσει τον θεατή στην πολυθρόνα του, να τον συγκινήσει, να τον μαγέψει. Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να κάνει κάθε ψυχαγωγική ταινία.
80
Μανώλης Κρανάκης
FLIX
2019-04-14
Χορταστικός, απενοχοποιημένος, διασκεδαστικός, συγκινητικός, αυτοσαρκαστικός, εντυπωσιακός, μελαγχολικός κι επικός όσο ποτέ, ο επίλογος των Εκδικητών είναι o πιο ιδανικός για ολόκληρο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και μαζί για τα blockbuster όπως τα γνωρίζαμε (μέχρι σήμερα).
70
Πάνος Γκένας
cinemagazine.gr
2019-04-12
Ένα ευρηματικό ταξίδι που λειτουργεί ως επιστολή αγάπης στο σύμπαν της Marvel.
60
Άντα Δαλιάκα
Έθνος
2019-04-10
Κάτι τα εντυπωσιακά set pieces, κάτι το δράμα made in Hollywood που πακετάρεται διασκεδαστικά με τις εμβόλιμες σκηνές δράσης και τις κωμικές ατάκες-αναφορές στην ποπ κουλτούρα, βάλτε και τον Θάνος που ο Τζος Μπρόλιν υποδύεται μεγαλοπρεπώς με την τεχνική του motion capture σε (περίπου) επίπεδο αρχαίας τραγωδίας, και έχουμε μία χορταστική υπερηρωική περιπέτεια που υπερθεματίζει στο φινάλε.
60
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2019-04-08
Η συγκίνηση είναι αναπόφευκτη, κάποιες σκηνές μοιάζουν με πραγματικό εφιάλτη, αλλά το μέλλον της ανθρωπότητας (και της Marvel) είναι φτιαγμένο από νέα, ακαταμάχητα, υλικά. Καθώς και με χιούμορ, ευτυχώς...
50
Πάρις Μνηματίδης
Filmy.gr
2019-04-06
Υπάρχουν αρκετές ομολογουμένως εμπνευσμένες στιγμές εδώ κι εκεί που δίνουν ένα γενικό περίγραμμα του πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί το όλο εγχείρημα αν διεπόταν από μια πιο δημιουργική μεταχείριση (π.χ. η εναρκτήρια σκηνή είναι απρόσμενα συνταρακτική), γενικά όμως μένει μια επίγευση χαμένης ευκαιρίας.
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2019-04-04
Η μητέρα των κόμικς μαχών ξεκινά με μια σεναριακή έκπληξη, συνεχίζει ταξιδεύοντας στο χρόνο και κορυφώνεται λιγότερο θεαματικά του αναμενομένου, αλλά με μερικούς συγκινητικούς αποχαιρετισμούς.
20
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2019-04-02
Ελπίζω να σταματήσει για μερικά χρόνια αυτό το κακό και να μπουν για λίγο στη ναφθαλίνη οι καταταλαιπωρημένοι ήρωες της Marvel, μέχρι να μας τους ξανασερβίρουν σε ακόμη πιο «μεγάλη» συσκευασία, μαζί με τους X-Men, ας πούμε. Διότι όλα τα υπόλοιπα τα εξαντλήσαμε. Φτάνει!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση