Επιχείρηση: Φινάλε(2018)
(Operation Finale)  Πρώτη προβολή: 03-10-2018

35 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το 1960, Ισραηλινοί κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή για να πιάσουν τον Ναζιστή Άντολφ Άιχμαν και να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Είδος:Βιογραφία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Κρις Γουάιτζ
Πρωταγωνιστούν:Όσκαρ Άιζακ, Μπεν Κίνγκσλι, Λίορ Ραζ, Μελανί Λορέν
Διάρκεια:123
70
Αντώνης Ζαούτσος
Newsfilter
2019-01-08
Μια ακόμα αξιόλογη παραγωγή του Netflix, το Operation Finale βλέπεται ευχάριστα και σε αποζημιώνει ως θεατή, ειδικά για όσους αρέσκονται σε ιστορίες γύρω από τους Ναζί και το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
30
nicolas1810
Letterboxd
2019-01-06
Το φιλμ είναι πιο κακό και από το προ λίγων ετών μέτριο γερμανικό, με μηδενική ατμόσφαιρα καταδίωξης και αγωνίας, φτώχεια παραγωγής σε ό,τι έχει να κάνει με ανασύσταση εποχής και καλά ονόματα στο καστ τα οποία στάθηκαν σαν αιτία να την πατήσω και να κάτσω να το δω.
20
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2019-01-04
Το πρόβλημα μου με την ταινία του Chris Weitz είναι κινηματογραφικό, και δη σε σημεία που αγγίζουν και τη λογική συνοχή του ιστορικού γίγνεσθαι. Μα απορεί κανείς κι από την επιλογή του Weitz για μια τέτοια ταινία. Ακόμα κι αν έδωσε καλά δείγματα δράματος στο «Μια Καλύτερη Ζωή», δεν παύει να είναι ένας δημιουργός χαλαρού κινηματογράφου, δίχως πείρα σε αληθινά σοβαρά θέματα.
20
Μυρτώ Νίκα
MOVE IT
2019-01-02
Το Operation Finale είναι μια ακόμα ταινία γύρω από τα γεγονότα του B' Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να προσφέρει κάτι καινούργιο στο είδος ή να καταφέρνει να χτίσει μια ατμόσφαιρα που θα την έκανε καθηλωτική. Ακόμα και αισθητικά παραμένει αδιάφορη, καθώς τα κάδρα και ο φωτισμός της είναι αρκετά ακαδημαϊκά χωρίς όμως να συνθέτουν ένα ευρύτερο σύνολο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση