Προσωπική Ζωή(2018)
(Private Life)  Πρώτη προβολή: 05-10-2018

73 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα ζευγάρι με πρόβλημα υπογονιμότητας παλεύει να κρατήσει το γάμο του ζωντανό, ενώ εξερευνά το ενδεχόμενο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και της υιοθεσίας.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Ταμάρα Τζένκινς
Πρωταγωνιστούν:Πολ Τζιαμάτι, Κάθριν Χαν, Κέιλι Κάρτερ
Διάρκεια:127
92
Κατερίνα Φλωρογούλια
Beasty
2022-08-08
Δεν θα αρνηθώ πως το Private Life σε ορισμένες στιγμές πλατειάζει. Πρέπει, για να την απολαύσει κανείς σωστά, να εστιάσει στην λεπτομέρεια. Αλλά οι ερμηνείες, το συναισθηματικό υπόβαθρο που δημιουργείται στα πρώτα λεπτά με τους χαρακτήρες και, τέλος, η εξαιρετική φωτογραφία είναι αρκετοί λόγοι για να δώσει κάποιος μια ευκαιρία σε αυτό των χαμηλών τόνων φιλμ.
70
Μυρτώ Νίκα
MOVE IT
2022-08-06
Το Private Life μπορεί σα σύνολο να μην εντυπωσιάσει. Μπορεί κάποιους να τους κουράσει και σε κάποιους να φανεί βαρετό και δεν θα έχουν άδικο. Είναι μια ταινία που για να την εκτιμήσει κανείς πρέπει να την προσέξει στα σημεία και να είναι διατεθειμένος να αγνοήσει τα αρκετά μειονεκτήματα που ομολογουμένως έχει, αν όμως το κάνει, δύσκολα δε θα παραδεχτεί πως είναι μια από τις πιο αναζωογονητικές ταινίες της χρονιάς.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2022-08-04
Η δημιουργός έχει αυτοπεποίθηση με την απεικόνιση της καθημερινότητας, ξέρει πώς να βρίσκει το δράμα μέσα της για να κρατά το ενδιαφέρον, οπλοποιεί αψεγάδιαστα την οικειότητα ως δυναμική, και κάνει το Private Life εξίσου οδυνηρό όσο και αστείο χωρίς πολλά-πολλά.
60
Dimitris Dx
Letterboxd
2022-08-02
Δεν ξέρω, για ταινία που επιθυμεί να είναι αιχμηρή, νομίζω πως το "Private Life" βολεύτηκε ανησυχητικά πολύ σε μια αφήγηση που λειτουργεί φαινομενικά ανεξάρτητα αλλά ακολουθεί τους δικούς της πολύ αυστηρούς κανόνες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση