Ο Τιμωρός(2016)
(Brimstone) | Πρώτη προβολή: 24-04-2018

60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Λιζ, σμιλευμένη με μια άγρια ομορφιά, γεμάτη καρδιά και θάρρος, βρίσκεται κυνηγημένη από έναν εκδικητικό ιεροκήρυκα, έναν δαιμονικό ζηλωτή. Αλλά η Λιζ είναι αυθεντία στην επιβίωση, δεν είναι θύμα. Μια γυναίκα με άφοβη δύναμη που αντιδρά με απίστευτη γενναιότητα ώστε να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή που αξίζει αυτή και η κόρη της.

Είδος:Γουέστερν, Θρίλερ
Χώρα:Ολλανδία
Σκηνοθέτης:Μάρτιν Κουλχόβεν
Πρωταγωνιστούν:Ντακότα Φάνινγκ, Γκάι Πιρς, Κάρις φαν Χάουτεν, Κιτ Χάρινγκτον
Διάρκεια:148
70
Δημήτρης Μπαμπούλης
2018-09-08
Tο «Brimstone» είναι μια καλή δουλειά στο σύνολό της, με χαρακτήρα και σαφείς προβληματισμούς που δεν περνάνε απαρατήρητοι με τον τρόπο που δίνονται από τον σκηνοθέτη, καθώς φροντίζει να τους τονίζει με ιδιαίτερο και κάπως υπερβολικό τρόπο. Τέλος, είναι μια ταινία που σίγουρα θα αρέσει σε κάθε είδους θεατή, αλλά δεν θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον λάτρη των κλασικών ταινιών γουέστερν.
60
Παναγιώτης Μπούγιας
2018-09-06
Είναι δύσκολο να κακιώσεις με ένα φιλμ που φλερτάρει τόσο συνειδητά με το pulp και το exploitation (υφολογικούς και αισθητικούς άξονες των b-movies) και υποστηρίζει αυτή του την επιλογή με τόση θέρμη και πάθος, διαθέτοντας από την άλλη το εικονογραφικό μεγαλείο και τις καλλιτεχνικές προδιαγραφές χολιγουντιανού έπους.
60
Σταύρος Γανωτής
2018-09-04
Επιβάλλεται κάποιος να κρίνει αρχικά μια ταινία ως είναι, κι όχι όπως θα έπρεπε να είναι. Έτσι, ο «Τιμωρός» είναι ένα ορθά-κοφτά αφηγημένο στην εντέλεια θρίλερ, και την ίδια ώρα ένα γουέστερν σε μια μορφή που πηγαίνει το είδος μόνο μπροστά.
50
Μαρία Γκιούλη
2018-09-02
Και ενώ οι βάσεις που έθεσε ήταν αρκετά γερές για να αντέξουν ένα ώριμο φινάλε, η τελική έκβαση συγκατανεύει με ένα συμπονετικό χτύπημα στην πλάτη της πρωταγωνίστριας και φροντίζει να μας υπενθυμίσει για τελευταία φορά ότι είναι αγωνίστρια της ζωής και ηθικά περήφανη. Μόνο που ήμασταν μάρτυρες αυτής της αλήθειας για πάνω από δύο ώρες και η επιπλέον νύξη ήταν αχρείαστη. Έχοντας αυτό κατά νου, η παρακολούθηση του "Brimstone" είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση