Ταυ(2018)
(Tau) | Πρώτη προβολή: 29-06-2018

40 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αιχμάλωτη ενός εφευρέτη που τη χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο για να τελειοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη του, μια κοπέλα προσπαθεί να αποδράσει από μια υπερσύγχρονη φυλακή.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Φεντερίκο Νταλεσάντρο
Πρωταγωνιστούν:Μάικα Μονρό, Εντ Σκρέιν, Γκάρι Όλντμαν
Διάρκεια:97
70
nikos fekkas
2018-07-10
Οι πρωταγωνιστές τα πάνε πολύ καλά στους ρόλους τους και σκηνοθετικά τα πάει εξαιρετικά και προσφέρει αρκετές καλές αγωνιώδεις στιγμές ακόμα και στην ενδιάμεση διάρκεια που το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στην σχέση της ηρωίδας με την τεχνητή νοημοσύνη!
50
Νίκος Ρέντζος
2018-07-08
Στους φίλους της επιστημονικής φαντασίας απευθύνεται κυρίως το φιλμ. Αυτοί θα μπορέσουν να το χαζέψουν ανώδυνα ως μια πιο χαλαρή προσέγγιση στην ιδέα της τεχνητής νοημοσύνης και της σχέσης μηχανής ανθρώπου. Ωστόσο, εύκολα το βλέπεις, εύκολα το ξεχνάς.
30
Αγγελική Στελλάκη
2018-07-06
Το μεγάλο πρόβλημα της ταινίας δεν είναι τα εφέ της (εκεί έχει γίνει συμπαθητική δουλειά, ή το art direction που φαίνεται πως είναι ο τομέας όπου ο Ντ' Αλεσάντρο κατέχει καλά), αλλά το σενάριό της. Γραμμένο από τη Νόγκα Λαντάου (έχει γράψει το σενάριο της fun but forgettable σειράς The Magicians), το σενάριο του Tau μοιάζει σε στιγμές παιδιάστικο, σε άλλες αφελές -τουλάχιστον.
30
Μυρτώ Νίκα
2018-07-04
Το Tau θα μπορούσε με καλύτερο δυνατό σενάριο να είναι μια ενδιαφέρουσα ταινία με την οποία κανείς θα περνούσε ευχάριστα την ώρα του. Δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα βρίσκεται πολύ μακριά από την εκδοχή αυτή και η ταινία αδυνατεί να κρατήσει ευχάριστη παρέα ακόμα και για λίγη ώρα.
20
Νίκος Δρίβας
2018-07-02
Ειλικρινά δεν υπάρχουν πολλά λόγια να περιγράψουν αυτό που είδαμε σε μια ταινία που μπορεί να ξεκίνησε σχετικά καλά για λίγα λεπτά, αλλά προσπάθειες σαν την ταινία Tau δεν μπορούν να μείνουν για πολύ καιρό στο μυαλό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση