Μπούσγουικ(2017)
(Bushwick) | Πρώτη προβολή: 25-08-2017

40 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν η γειτονιά τους πολιορκείται από μια μυστηριώδη παραστρατιωτική ομάδα, μια φοιτήτρια και ένας πρώην πεζοναύτης σχηματίζουν μια απρόσμενη ομάδα στη μάχη για επιβίωση.

Είδος:Δράσης, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Κάρι Μούρνιον, Τζόναθαν Μιλότ
Πρωταγωνιστούν:Ντέιβ Μπατίστα, Μπρίτανι Σνόου, Αντζελίκ Ζαμπράνα, Τζέρεμι Χάρις
Διάρκεια:94
50
Aπόστολος Κίτσος
2018-05-06
Κρίμα. Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για ένα ταινιάκι που θα μπορούσε να αποτελέσει μια από τις εκπλήξεις της χρονιάς. Αν δεν ήταν ΤΟΣΟ απλοϊκό στην σεναριακή του εξέλιξη και με ακατανόητες σχεδόν στιγμές να προσπαθούν να εξηγούν την υποπλοκή.
40
Δημήτρης Μπάμπας
2018-05-04
Ό,τι συνιστά μια πολλά υποσχόμενη ιδέα, στο επίπεδο της εκτέλεσης, υπονομεύεται (;) από τη σκηνοθετική στρατηγική. Το μονόπλανο κυριαρχεί ως σκηνοθετική επιλογή και η αφήγηση δομείται από μια σειρά μονόπλανα. Όμως, δεν είναι αυτό που συναντάμε στον Aleksandr Sokurov (Russian Ark), στον Alfred Hitchcock (Rope) ή ακόμα στον Orson Welles (στην εναρκτήρια σεκάνς του Touch of Evil), αλλά ό,τι συναντάμε στα βιντεοπαιχνίδια τύπου tactical shooter.
30
Thodoris Sanidas
2018-05-02
Αν και η ιστορία που παρακολουθούμε βασίζεται σε ένα έξυπνο και επίκαιρο story (οι αποσχιστικές τάσεις είναι φαινόμενο της εποχής), το σενάριο δεν εμβαθύνει καθόλου στα αίτια της κρίσης των σχέσεων ανάμεσα στις πολιτείες της Αμερικής που οδήγησαν σε εμφυλιακό κλίμα. Από την άλλη αν η ταινία επιδιώκει να είναι μια ακόμα περιπέτεια με τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις στο επίκεντρο, δεν έχει το budget για να τα καταφέρει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση