Επιχείρηση Μαμά(2014)
(Resan till Fjäderkungens Rike) | Πρώτη προβολή: 08-03-2018

48 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Γιόχαν είναι ένας μικρός κούνελος που ζει ευτυχισμένος με την οικογένειά του στη μακρινή Κουνελοχώρα. Όταν ο μοχθηρός Βασιλιάς του Φτερού θα απαγάγει τη μαμά του, ο Γιόχαν ξεκινά ένα περιπετειώδες και δύσκολο ταξίδι για να την φέρει πίσω.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Δανία, Σουηδία
Σκηνοθέτης:Esben Toft Jacobsen
Διάρκεια:78
60
Χρήστος Μήτσης
2018-03-16
Τρυφερό και μελαγχολικά αισιόδοξο μάθημα ζωής από μια σπουδαία, τεχνικά πιο απλή από τη χολιγουντιανή μα ευαίσθητη και φιλοσοφημένη σχολή κινουμένου σχεδίου.
60
Αντώνης Γκούμας
2018-03-14
Στο σύνολό του είναι ένα καλοφτιαγμένο και συγκινητικό παιδικό, που μπορεί πιθανόν να διασκεδάσει και τους μεγάλους.
60
Τάσος Ντερτιλής
2018-03-12
Αισθητικά η ταινία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ ενώ θεματικά θα μπορούσε και να θεωρηθεί μια πρόωρη Ευρωπαϊκή εισαγωγή στα θέματα του φετινού Coco. Είναι αρκετά χαρακτηριστικός ο αγγλικός τίτλος της ταινίας: Πέρα από το υπερπέραν!
60
zerVo
2018-03-10
Το φιλμ οδηγείται στο λυτρωτικό, μα όχι και happy end, φινάλε του, εκεί που μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση αντιλαμβάνονται όλοι, πως καμία αγαπημένη μορφή δεν σβήνει, αν η μνήμη του διατηρηθεί για πάντα ζωντανή. Όπως ακριβώς το περιέγραψε προ καιρού, στον οσκαρούχο πλέον Coco της η Pixar.
40
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-03-08
Μια ταινία αποκλειστικά για πολύ μικρές ηλικίες, που στη τελική δεν καταφέρνει να πει κάτι ούτε στα παιδιά, ούτε φυσικά στους γονείς που στο 20λεπτο θα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτά τα μάτια τους.
40
Κατερίνα Ανδρεάκου
2018-03-06
Μπερδεμένη αφηγηματικά και χωρίς να κερδίζει μια συγκεκριμένη μερίδα κοινού (πολύ παιδικό για ενήλικες και μεγάλα παιδιά, πολύ σκοτεινό, αόριστο, έως και ακαταλαβίστικο για παιδάκια), δεν είναι και η ιδανική πρόταση για οικογενειακή κινηματογραφική έξοδο, όμως σίγουρα έχετε δει και πολύ χειρότερα έργα στο είδος αυτό!
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-03-04
Συμπαθητικό σκίτσο, ωραία μουσική, αλλά ακαταλαβίστικο, «ασύντακτο» σενάριο, για το περιπετειώδες, και κάπως σκοτεινό ταξίδι ενός μικρού κούνελου που προσπαθεί να ξανασμίξει στο επέκεινα με την νεκρή μάνα του.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-03-02
Το «Επιχείρηση Μαμά» θα μπορούσε να ήταν μια συγκινητική και αξέχαστη ταινία για τον θάνατο, την αποδοχή και για την σχέση γονέα-παιδιού. Αντ' αυτού μοιάζει σαν να πρόκειται για ένα πρόχειρο straight to DVD animation που, αν και έχει ζεστή καρδιά, φοβάται να την δείξει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση