Μπάτσοι με Κοστούμια(2016)
(War on Everyone) | Πρώτη προβολή: 08-12-2017

60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί παγιδεύουν κι εκβιάζουν κάθε εγκληματία που βρίσκεται στο δρόμο τους, μέχρι που τα βάζουν με έναν ριψοκίνδυνο, και πιο επικίνδυνο από τους ίδιους, κακοποιό.

Είδος:Δράσης, Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Τζον Μάικλ Μακ Ντόνα
Πρωταγωνιστούν:Μάικλ Πένια, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ
Διάρκεια:98
90
Θόδωρος Γιαχουστίδης
2018-02-08
Πώς ήταν το «Snatch» του Guy Ritchie; Ένα τέτοιο πράγμα, με απίστευτη σπίντα. Πώς θα ήταν το ήδη πολύ καλό «Nice Guys» αν γινόταν πιο μαύρο; Ε, έχετε την εικόνα.
60
Χριστίνα Καλογεροπούλου
2018-02-06
Το War on Everyone είναι μία ταινία που κάποιους θα τους εκνευρίσει με τα κλισέ της και ίσως τους ενοχλήσει κιόλας η υπολανθάνουσα προσβλητική χροιά σε ορισμένα σημεία. Αλλά δεν θα μπορέσουν να κρατηθούν από τα γέλια σε άλλα. Κι επειδή το γέλιο χαρίζει μακροζωία, πρέπει να το επιζητούμε!
50
Γιώργος Παπαδημητρίου
2018-02-04
Είναι μία κωμωδία που διατυμπανίζει ότι δεν παίρνει καθόλου στα σοβαρά τον εαυτό της, ενώ κάνει μάλλον το αντίθετο, όσο ευχάριστη κι αν είναι (που είναι, σας το διαβεβαιώ) στη θέασή της.
40
Δημήτρης Κωνσταντίνου
2018-02-02
Δεν υπάρχει λόγος για το «War on Everyone» να μη βρει υποστηρικτές, καθώς αποτελεί αν μη τι άλλο μια διασκεδαστική ταινία. Από την άλλη, όμως, μπορεί εύκολα να αποξενώσει τελείως τον θεατή, ιδίως αυτόν που θα δει την πιο «αμερικάνικη» προσέγγιση στις ερμηνείες ως υπερβολικά κωμική για να ταιριάξει στο κομψό σκηνοθετικό ύφος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση