Δείπνο Πανηλιθίων(2010)
(Dinner for Schmucks)  

45 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μόνο ένα πράγμα χωρίζει τον Τιμ, ένα φιλόδοξο διοικητικό στέλεχος, από την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση. Πρέπει να βρει τον τέλειο καλεσμένο για να τον συνοδεύσει στην μηνιαία δεξίωση του αφεντικού, στην οποία νικητής της βραδιάς στέφεται όποιος φέρει τον πιο ηλίθιο. Για καλή του τύχη, ο Τιμ βρίσκει τον Μπάρι, ένα θεότρελο τύπο, η ειδικότητα του οποίου είναι η αναπαράσταση διάσημων έργων τέχνης με βαλσαμωμένα ποντίκια. Όταν το ντουέτο εμφανιστεί στο δείπνο, η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο. Μια ξεκαρδιστική ιστορία για δύο εκκεντρικούς φίλους στο πιο εξωφρενικό δείπνο που έχετε δει ποτέ!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Jay Roach
Πρωταγωνιστούν:Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis, Jemaine Clement
Διάρκεια:114
60
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
Στο σύνολο της η ταινία δεν γίνεται καθόλου κουραστική, φλερτάρει ελάχιστα με το δραματικό στοιχείο, ενώ προσφέρει ένα απολαυστικό δίωρο σε όσους επιλέξουν να την παρακολουθήσουν.
30
Σταύρος Γανωτής
Cine.gr
Ο Steve Carell δεν πείθει για κωμικός των άκρων, αλλά για κακέκτυπο του Carrey. Πάνω σε αυτόν στηρίζεται όλος ο κωμικός χαρακτήρας του φιλμ κι εκεί εξαντλείται. Περισσότερο λειτουργεί η μυστηριακή ατμόσφαιρα του δείπνου που αποπνέει την σατιρική διάσταση στο έργο. Δεν είναι, παρά ταύτα, η κωμωδία που θα έλεγα να μην δείτε. Έχει κάποια χοντροκομμένα αστεία που αξίζουν τον κόπο κι ο Jay Roach δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που θα έλεγα «ηλίθια κωμωδία».
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση