Ράστιν(2023)
(Rustin)  Πρώτη προβολή: 17-11-2023

58 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.

Είδος:Βιογραφία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τζορτζ Σι Γουλφ
Πρωταγωνιστούν:Κόλμαν Ντομίνγκο, Κρις Ροκ, Γκλιν Τέρμαν, Αμέλ Αμίν
Διάρκεια:108
70
Αγγελική Κουρουτζή
Το Βήμα
2023-12-08
Το πιο δυνατό χαρτί της ταινίας είναι μάλλον η ερμηνεία του Κόλμαν Ντομίνγκο, η οποία είναι τόσο καθαρή, πειστική και αβίαστη που σε παρασύρει στη λαχτάρα και το αίσθημα επείγοντος της ιστορικής εκείνης στιγμής από το πρώτο λεπτό που εμφανίζεται στην οθόνη.
70
Νίκος Τσαγκαράκης
patris.gr
2023-12-06
Ο σκηνοθέτης Γουλφ παραδίδει ακόμα ένα φορτισμένο και μαχητικό δράμα, που ξέρει πώς να ισορροπεί τη σοβαρή με την ανάλαφρη πλευρά του, την πολιτική και την ανθρώπινη, τη σκληρή και την ευαίσθητη, συμβαδίζοντας με την προσωπικότητα του ήρωά του, ενσαρκωμένου με πυγμή, στωικότητα και χιούμορ από τον Κόλμαν Ντομίνγκο σε μια ερμηνεία που είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει επάξια στην οσκαρική πεντάδα, αν όχι και στο ίδιο το βραβείο.
50
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2023-12-04
Η προσπάθεια του Ντομίνγκο ήταν η μόνη που ξεχώρισε όμως ακόμα και αυτή δεν ήταν αρκετή για να συμπληρώσει τα κενά του "Rustin". Υπό άλλες προϋποθέσεις η ταινία θα μπορούσε να είναι θριαμβευτική, όμως τώρα παραμένει εγκλωβισμένη στην μετριότητα της.
40
Παναγιώυης Τιμογιαννάκης
pantimo.gr
2023-12-02
Ενδιαφέρον το ιστορικό πρόσωπο, "αβαθές" το φιλμ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση