Η Αδερφή του Θανάτου(2023)
(Hermana Muerte / Sister Death)  Πρώτη προβολή: 27-10-2023

68 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στη μεταπολεμική Ισπανία, η Ναρθίσα, μια νεαρή μαθητευόμενη με υπερφυσικές δυνάμεις, καταφτάνει σε ένα πρώην μοναστήρι που λειτουργεί πλέον ως σχολείο θηλέων, για να γίνει δασκάλα. Καθώς οι μέρες περνούν, τα αλλόκοτα γεγονότα και οι ολοένα πιο ανατριχιαστικές καταστάσεις που τη βασανίζουν θα την οδηγήσουν να αποκαλύψει τα τρομακτικά ψέματα που απλώνονται πάνω από το μοναστήρι και στοιχειώνουν τους κατοίκους του.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Ισπανία
Σκηνοθέτης:Πάκο Πλάθα
Πρωταγωνιστούν:Άρια Μπεντμάρ, Μάρου Βαλντιβιέλσο, Λουίσα Μερέλας, Αλμουδένα Αμόρ
Διάρκεια:90
75
Φοίβος Κρομμύδας
DEPART
2023-11-06
Εξαιρετικό σκηνοθετικά, απόλυτα λειτουργικό στα υπόλοιπα, θα ικανοποιήσει όσους επιθυμούν μια ταινία που τους κοιτάει στα μάτια και δεν έχει τίποτα να ντραπεί.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2023-11-04
Σκηνοθετικά τα πάει εξαιρετικά, μπορεί να μην προσφέρει πολλά jumbscares αλλά χτίζει μια πολύ πετυχημένη ανατριχιαστική ατμόσφαιρα που σε ακολουθεί σε όλη τη ταινία! Καλές είναι και οι ερμηνείες! Αξίζει σίγουρα μια ματιά λοιπόν από όσους αγαπούν τις ταινίες τρόμου με καλόγριες!
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2023-11-02
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα Ισπανική προσπάθεια που μένει χαραγμένη στην μνήμη του θεατή, χωρίς να ξεχωρίζει απόλυτα, αλλά του προσφέρει αν μη τι άλλο μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και το κυριότερο να μην χάσει τον χρόνο του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση