Ένα Εκατομμύριο Μίλια Μακριά(2023)
(A Million Miles Away)  Πρώτη προβολή: 15-09-2023

51 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του μηχανικού πτήσης της NASA Χοσέ Χερνάντεζ, η ταινία Ένα Εκατομμύριο Μίλια Μακριά ακολουθεί αυτόν και την οικογένειά του από το Μεξικό μέχρι την κοιλάδα Σαν Χοακίν και 200 μίλια πάνω από τη Γη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Με την υποστήριξη της οικογένειάς του, η αποφασιστικότητα του Χοσέ τον οδηγεί στην ευκαιρία να πραγματοποιήσει τον άπιαστο στόχο του.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ, Μεξικό
Σκηνοθέτης:Αλεχάντρα Μάρκες Αμπέγια
Πρωταγωνιστούν:Μάικλ Πένια, Ρόζα Σάλαζαρ, Χούλιο Σέζαρ Σεδίγιο, Βερόνικα Φαλκόν
Διάρκεια:121
64
Σοφία Γιαννοπούλου
IGN Greece
2023-10-06
Η αργή ανάπτυξη της πλοκής και η μονοδιάστατη παρουσίαση του πρωταγωνιστή και των σχέσεων με την οικογένειά του, κουράζουν στο πρώτο μισό της ταινίας, αλλά η εξερεύνηση του κόσμου της NASA και της εκπαίδευσης των αστροναυτών, θα σας αποζημιώσουν στο δεύτερο μισό του "A Million Miles Away".
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2023-10-04
Παρά τα όποια μειονεκτήματά της δίνει μια ωραία προσπάθεια και γενικότερα ικανοποιεί τον θεατή, δίνοντας του κάτι που θα περάσει καλά και παρόλο που είχε περαιτέρω δυνατότητες μένει μέχρι εκεί χωρίς κάτι παραπάνω.
30
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2023-10-02
Όσο αξιοθαύμαστη και αν είναι μία ιστορία ζωής, το σινεμά πάντα θα θέλει το μαγικό του στοιχείο για να απογειώσει τα πράγματα. Και εδώ, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος ότι έλειπε από την αρχή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση