Αυτόματα(2014)
(Automata)  Πρώτη προβολή: 18-03-2015

43 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο κοντινό δυστοπικό μέλλον, η ραδιενέργεια απειλεί την ανθρώπινη ύπαρξη στη Γη και η μαζική εξάπλωση των μηχανών είναι πλέον ένα ρεαλιστικό γεγονός. Ο Τζακ Βόκαν, ένας πράκτορας μιας ρομποτικής πολυεθνικής που ερευνά την υπόθεση «δολοφονίας» ενός ρομπότ από έναν αστυνομικό, θα ανακαλύψει κάτι, που θα κρίνει για πάντα το μέλλον της ανθρωπότητας, με τραγικές συνέπειες.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα:Ισπανία, Βουλγαρία
Σκηνοθέτης:Γκάμπε Ιμπάνεζ
Πρωταγωνιστούν:Αντόνιο Μπαντέρας, Μέλανι Γκρίφιθ, Ντίλαν μακ Ντέρμοντ, Ρόμπερτ Φορστερ
Διάρκεια:106
50
Στάθης Νικολαΐδης
2023-05-06
Να το δεις αν επιθυμείς μια low budget sci–fi χαλαρή επιλογή κρατώντας τις προσδοκίες σου όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, εκτός βέβαια κι αν είσαι ορκισμένος φαν της γοητείας του πρωταγωνιστή...
50
Move It
2023-05-04
Tο σενάριο της εν λόγω ταινίας δεν αξιοποιεί επαρκώς την κεντρική αυτή ιδέα με αποτέλεσμα εν συνεχεία ν' αναλώνεται στα κλασικά αμερικάνικα κλισέ. Παρά ταύτα η μαγεία διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια του φιλμ και αυτό ίσως να οφείλεται στην εξαιρετική φωτογραφία, που μεταμορφώνει την ταινία "Automata" σ' ένα γνήσιο "sci-fi post-apocalyptic" (ή και "roboapocalypse") θρίλερ.
30
Χάρης Καλογερόπουλος
2023-05-02
Δυστυχώς, αφού στηθεί η όλη πλοκή και πάμε για την κλιμάκωση, οι ιδέες στερεύουν, γεννιούνται ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και η όλη κλιμάκωση ακολουθεί ρουτίνες διεκπεραίωσης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση