Infinity Pool(2023)
Πρώτη προβολή: 14-02-2023

46 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα ζευγάρι που απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα απομονωμένο νησιωτικό θέρετρο, θα βρεθεί έξω από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό τις οδηγίες μιας σαγηνευτικής και μυστηριώδους γυναίκας. Ένα τραγικό, όμως, ατύχημα θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη διεστραμμένη υποκουλτούρα του ηδονιστικού τουρισμού, την απερίσκεπτη βία και την ανείπωτη φρίκη.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Τρόμου
Χώρα:Καναδάς, Κροατία, Ουγγαρία
Σκηνοθέτης:Μπράντον Κρόνεμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μία Γκοθ, Κλεοπάτρα Κόουλμαν, Τόμας Κρέτσμαν
Διάρκεια:117
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2023-03-14
Δυνατό χαρτί της ταινίας είναι και το εξαιρετικό cast, με τον Skarsgard και την Mia Goth να είναι απολαυστικοί! Μπορεί κάποιους να τους απογοητεύσει η έλλειψη κάποιων απαντήσεων από την ιστορία, προσωπικά όμως την απόλαυσα για το πόσο ξεχωριστή και προσεγμένη είναι!
60
Dimitris Dx
Letterboxd
2023-03-12
Μια αφήγηση με πολλές εξελίξεις, ενδιαφέρουσες ιδέες και παραισθησιογόνα εικονογράφηση, σπάζοντας προφανώς πλάκα στην πορεία και χωρίς να παίρνει ουσιαστικά τον εαυτό του ποτέ υπερβολικά στα σοβαρά.
50
Χρυσαυγή Πατσάκη
MOVE IT
2023-03-10
Προσπαθώντας να χωρέσει πολλά σ' ένα όχι και τόσο καλοζυγισμένο καλάθι, ο Κρόνενμπεργκ πετυχαίνει στυλιστικά, αλλά δεν καταφέρνει να πει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο ούτε να μπει στο πάνθεον των δημιουργών που μονοπωλούν αυτό που εδώ και μερικά χρόνια αναφέρεται ως αναβίωση του horror.
40
vandimir
Ταινίες που βλέπω
2023-03-08
Περίεργη ταινία, μάλλον άνιση, με ενδιαφέρον θέμα και εύρημα.
40
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2023-03-06
Θα μπορούσε να είναι πιο ολοκληρωμένη και αποδεικνύει ότι όσο καλή ιδέα και να έχεις, συν το αξιόλογο cast, αν δεν την αξιοποιήσεις σωστά, δεν θα πετύχει τους στόχους της. Άσχετα αν έχει στοιχεία θετικά, τα οποία όμως από ένα σημείο... εξανεμίζονται.
30
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2023-03-04
Αισθητικά μπορεί το "Infinity Pool" να γοητεύει το μάτι, αφηγηματικά ωστόσο κλειδώνει την κινηματογραφική λογική έξω από το δωμάτιο.
20
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2023-03-02
Η ιδέα είναι σαφής, η παραβολή προφανής, η συντρέχουσα θεματική περί προνομιούχου ενοχής, που στα χαρτιά ενισχύεται από τις καλλιτεχνικές οικογενειακές καταβολές σκηνοθέτη και ηθοποιού, μένει, δυστυχώς, ανεκμετάλλευτη και η ταινία καταλήγει να κυνηγάει την ουρά της μέχρι την υστερική, κακόγουστη τρίτη πράξη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση