Οι Κολυμβήτριες(2022)
(The Swimmers)  Πρώτη προβολή: 23-11-2022

63 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Από την εμπόλεμη Συρία στους Ολυμπιακούς του 2016, δύο νεαρές αδελφές ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι, αξιοποιώντας ηρωικά την ψυχή και το ταλέντο τους στην κολύμβηση.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Σάλι ελ Χοσεΐνι
Πρωταγωνιστούν:Μανάλ Ίσα, Νάταλι Ίσα, Ματίας Σβαϊγκχόφερ, Αχμέντ Μαλέκ
Διάρκεια:135
80
Βασιλική Κάκαρη Ντάτσου
MAXMAG
2022-12-08
Είναι μία εξαιρετική ταινία την οποία αξίζει να δει ο καθένας μας.
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-12-06
Έχει καταφέρει να κάνει καλή δουλειά κυρίως στο χτίσιμο της έντασης αλλά και να καταφέρει να καταγράψει μερικές σημαντικές απόψεις, με τις δυο πρωταγωνίστριες να είναι πολύ καλές στους ρόλους τους και να κάνουν τον θεατή να ταυτίζεται μαζί τους.
60
Δημήτρης Λαμπράκης
LiFO
2022-12-04
O μεγαλύτερος κίνδυνος για μια ταινία που θέλει να αφηγηθεί τις δυσκολίες μιας διαδρομής, και μάλιστα προσφυγικής, είναι να καταλήξει δακρύβρεχτη. Να υπερβάλει εκεί που η πιο απλή περιγραφή είναι τελικά και η πιο συγκλονιστική. Τον κίνδυνο αυτόν η ταινία τον αποφεύγει εξαιρετικά επιδέξια.
50
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
2022-12-02
Μια σημαντική, απαραίτητη ιστορία νίκης, ελπίδας και δύναμης, για δυο γενναίες προσφύγισσες που ρίσκαραν την ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον. Και τα κατάφεραν, κολυμπώντας για αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Γι' αυτό και θα είχε νόημα να τις γνωρίσουμε καλύτερα. Γι' αυτό και είναι κρίμα το να ειπωθούν όλα αυτά τόσο βατά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση