Η Πριγκίπισσα(2022)
(The Princess) | Πρώτη προβολή: 01-07-2022

37 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν μια όμορφη, ισχυρογνώμων πριγκίπισσα αρνείται να παντρευτεί τον σκληρό, ψυχοπαθή μνηστήρα της, απάγεται και κλειδώνεται σε έναν απομακρυσμένο πύργο του κάστρου του πατέρα της. Με τον περιφρονημένο και εκδικητικό μνηστήρα της να έχει σκοπό να πάρει τον θρόνο του πατέρα της, η πριγκίπισσα πρέπει να προστατεύσει την οικογένειά της και να σώσει το βασίλειο, με οποιοδήποτε κόστος.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Λε Βαν Κιτ
Πρωταγωνιστούν:Τζόι Κινγκ, Ντόμινικ Κούπερ, Όλγα Κιριλένκο, Βερόνικα Νγκο
Διάρκεια:94
60
Αλέξανδρος Πατίτσας
2022-07-06
Με άπλετο ξύλο και συνεχή δράση , το "The Princess" καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον μας παρά την αστοχία του στο να περάσει ένα ενδυναμωτικό μήνυμα.
40
Στέλλα Παπασαραφιανού
2022-07-04
Το The Princess είναι μία κινηματογραφική μυθοπλασία που σε γενικές γραμμές μπορεί να ιδωθεί ευχάριστα κάποιο μεσημέρι Σαββάτου, ίσα ίσα για να σε διασκεδάσει και να σε κάνει να ξεχαστείς κάπως για μιάμιση ώρα, μέχρι να πέσεις πάνω σε μία πολύ πιο τίμια ή ενδιαφέρουσα πρόταση ταινίας.
10
Νίκος Δρίβας
2022-07-02
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να κάνει και τα... μαγικά του, για να σώσει αυτή την ταινία από την ανία και να μπορούσαμε να απαλλαχτούμε από τα κλισέ που την περικλείουν κατά την διάρκεια της, καθότι μοιάζει με copy-paste... συνταγή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση