Κάποιος Μπήκε στο Σπίτι σου(2021)
(There's Someone Inside Your House) | Πρώτη προβολή: 06-10-2021

31 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Καναδάς, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Πάτρικ Μπράις
Πρωταγωνιστούν:Σίντνι Παρκ, Τεοντόρ Πελεράν, Άστζα Κούπερ, Ντέιλ Γουίμπλι
Διάρκεια:96
40
Dimitris Dx
2021-10-10
Κρίμα κι άδικο που το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της ταινίας είναι η αφίσα του.
35
Σοφία Γιαννοπούλου
2021-10-08
Το "There's Someone Inside Your House" δεν προσφέρει τίποτα πρωτότυπο, αλλά δεν καταφέρνει ούτε να διασκεδάσει με το κακό σενάριο και το πρόχειρο τέλος του. Πολύ κακό για το τίποτα.
30
Νίκος Δρίβας
2021-10-06
Στο πιο κρίσιμο σημείο η ταινία χάνει εντελώς την μπάλα και παρόλο που έχει ενδιαφέρον, μένει αρκετά στάσιμη. H εξέλιξη της ταινίας αποδεικνύεται άνευρη, μην μπορώντας να αξιοποιήσει την πολύ καλή ιδέα της.
30
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-10-04
Στο φινάλε του There's Someone Inside Your House πιθανόν να διακρίνει κανείς μία προχειρότητα, και ορισμένοι ίσως να διέβλεψαν σωστά ήδη από νωρίς το ποιος είναι αυτός που αφαιρεί τόσο βάναυσα ανθρώπινες ζωές, αλλά δεν παύει επίσης να σε ξενίζει το γεγονός πώς οι συντελεστές μπερδεύτηκαν στην πρόθεσή τους να κάνουν τη διαφορά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια φιλμ χρησιμοποιώντας ωστόσο, τις ίδιες συμβατικές μεθόδους.
20
Ανδρομάχη Σδούκου
Η αληθοφάνεια των χαρακτήρων πάει περίπατο, το σασπένς είναι μικρότερο κι από την ευφυΐα της σεναριακής πένας, η συνοχή είναι απούσα και το όλο αποτέλεσμα καταλήγει ουσιαστικά άτσαλο και βαρετό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση