Λάσι Γύρνα Σπίτι(2020)
(Lassie - Eine abenteuerliche Reise / Lassie Come Home)  Πρώτη προβολή: 29-07-2021

32 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη.

Είδος:Οικογενειακή
Χώρα:Γερμανία
Σκηνοθέτης:Χάνο Ολντέρντισεν
Πρωταγωνιστούν:Νίκο Μαρίσκα, Σεμπάστιαν Μπέζελ, Ματίας Χάμπις, Άννα Μαρία Μούε
Διάρκεια:96
60
Γιώργος Noir Παπαϊωσήφ
InTownPost
2021-07-20
Η πανέμορφη σκυλίτσα, ενδεχομένως, να είναι μια ξεπερασμένη ή μια άγνωστη εικόνα στα βλέμματα των μικρών κινηματογραφόφιλων, μην αγνοείτε όμως, πως το βλέμμα και η υπομονή της είναι διαχρονικά, αξεπέραστα και γνώριμα. Προσωπικά, για μια φορά ακόμα, διάολε, συγκινήθηκα.
40
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2021-07-18
Ένα εύπεπτο, εντελώς ανώδυνο, μα και εντελώς αβαρές φιλμ που φέρνει σε πρώτο πλάνο τον δεσμό ανάμεσα στο ζώο και στον ιδιοκτήτη του και απευθύνεται κυρίως σε μικρότερες ηλικίες, χωρίς να κάνει τους ενήλικες συνοδούς να δεινοπαθούν.
40
Μαίρη Βανδώρου
www.artscript.gr
2021-07-16
Απλή ιστορία που προάγει την αγάπη στα σκυλιά, περιπετειούλα που μπορείτε να παρακολουθήσετε ευχάριστα με τα παιδιά, χωρίς να σας κουράσει καθόλου. Ιδιαίτερα ευχάριστη η φωτογραφία της ταινίας, με το βλέμμα να ξεκουράζεται από τις εικόνες της βαυαρικής εξοχής.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2021-07-14
Καρτουνίστικοι χαρακτήρες, απλοϊκά φιλοζωικά μηνύματα κι ανώδυνη διασκέδαση (λίγο σασπένς, λίγο χιούμορ κι άφθονο συναίσθημα) αποκλειστικά για το ανήλικο κοινό, σε μια γερμανόφωνη διασκευή της κλασικής οικογενειακής περιπέτειας του 1943.
30
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2021-07-12
Η γερμανική βερσιόν (η ταινία προβάλλεται αποκλειστικά μεταγλωττισμένη στα ελληνικά) όχι απλώς αλλάζει γεωγραφική τοποθεσία, αλλά κι επικεντρώνεται σ' ένα τετριμμένο οικογενειακό δράμα με ήρωες χωρίς το ελάχιστο βάθος – η μεγαλύτερη ατραξιόν παραμένει η Λάσι που, δυστυχώς, στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας... λείπει!
30
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2021-07-10
Οι ελάχιστες σκηνές με την Λάσι καταφέρνουν να κλέψουν μερικά χαμόγελα και μερικές στιγμές διασκέδασης τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγάλους, αλλά δυστυχώς ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αρκετά για να δώσουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα σε αυτή τη νέα περιπέτεια της πολυαγαπημένης σκυλίτσας.
30
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Monopoli.gr
2021-07-08
Θα προτιμούσαμε πάντως μια πιο μοντέρνα ματιά – ίσως και άποψη- πάνω στην ωρίμανση της Λάσι από την τίγκα στα κλισέ και τις μονοδιάστατες προβλέψιμες καταστάσεις της βαρετής τούτης ταινίας.
20
Ναταλία Πετρίτη
Avopolis Music Network
2021-07-06
Πληκτικοί διάλογοι, καμία αίσθηση του χιούμορ και ένα σενάριο τόσο προβλέψιμο που οριακά προσβάλει τους μικρούς θεατές, αντιμετωπίζοντάς τους ως εύκολο κοινό με περιορισμένες απαιτήσεις. Μια απογοήτευση.
20
Ειρήνη Δρίβα
Tetragwno.gr
2021-07-04
Ακόμα και η τηλεοπτική σειρά ήταν απείρως πιο ενδιαφέρουσα και επειδή, πιθανόν να υπάρχουν σκέψεις και για επόμενα έργα καλό θα είναι οι παραγωγοί να το σκεφτούν καλύτερα.
10
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2021-07-02
Απορώ πώς και ο Hanno Olderdissen δεν αποκοιμήθηκε πίσω από την κάμερα! Όχι, δεν μιλάμε για μια κακή ταινία, ούτε μία που πρέπει να αποφύγουν ακόμα και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας. Αλλά τόσο απλοϊκό κι άνευ συγκίνησης σινεμά δεν γίνονταν ούτε στις εποχές της κινηματογραφικής αθωότητας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση