Ματωμένος Ουρανός(2021)
(Blood Red Sky)  Πρώτη προβολή: 23-07-2021

58 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει μια υπερατλαντική πτήση, μια γυναίκα με μια μυστηριώδη ασθένεια πρέπει να αποκαλύψει ένα μυστικό για να προστατεύσει τον γιο της.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Γερμανία, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Πέτερ Τόρβαρτ
Πρωταγωνιστούν:Πέρι Μπαουμάιστερ, Αλεξάντερ Σέερ, Καΐς Σέτι, Καρλ Κοχ
Διάρκεια:123
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-10-14
Γερμανικό θρίλερ με βαμπίρ που γίνεται άκρως διασκεδαστικό με την ασταμάτητη δράση και το συναίσθημα που προκαλεί χάρη στη σχέση μάνας και παιδιού!
65
Κωστής Δ. Μπίτσιος
apotis4stis5.com
2021-08-12
Η καλή αρχική ιδέα χάνει την ουσία της μετά την πρώτη ώρα, όταν η υπόθεση μπάζει από αφελείς και εύκολες επιλογές. Η πρωταγωνίστρια όμως (Peri Baumeister) κρατά τον δυναμισμό της και ο Alexander Scherr είναι όσο πιο κακός και ισχυρός αντίπαλος γίνεται. Τα οπτικά εφέ και το μακιγιάζ είναι καλά.
60
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-08-10
Η ταινία Blood Red Sky αποτελεί μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσπάθεια που μπορεί μεν να έχει κάποια ψεγάδια λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας, ωστόσο προσφέρει στον θεατή μια διαφορετική εμπειρία, που έχει τις δικές της ξεχωριστές στιγμές.
60
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2021-08-08
Δυνατή Action-Horror ταινία με αέρα φρεσκάδας.
50
Νίκος Ρέντζος
Filmy.gr
2021-08-06
Γενικά, το Blood Red Sky είναι μια από τις "οκ" ταινίες παραγωγής του Netflix.Έχει θεματάκια προφανώς, κυρίως στο σενάριό του και λιγάκι στη ροή, αλλά εντέλει δεν μπορώ να πω ότι τα αρνητικά σημεία υπερέχουν των θετικών. Μια ταινία λοιπόν που μπορείς να προτείνεις με μια σχετική ασφάλεια στους φίλους των ταινιών τρόμου και δράσης.
50
Joker
MOVE IT
2021-08-04
Ένα εύπεπτο και διασκεδαστικό φιλμ είδους χωρίς υψηλές βλέψεις και απατήσεις, απόλυτα συνυφασμένο με την λογική του «σούπερ μάρκετ» Netflix, αν και θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά λιγότερο.
40
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2021-08-02
Τα πρώτα 60 λεπτά είναι και τα πιο δυνατά στην ταινία, γεγονός που σημαίνει ότι αν στο μοντάζ είχαν αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι από τα flashbacks (ίσως και όλα) τότε θα μιλούσαμε για ένα αρκετά σφιχτοδεμένο σενάριο, με πλοκή που πραγματικά τρέχει και ίσως με αυτό τον τρόπο, να μιλούσαμε για μία πραγματικά καλή καλοκαιρινή ταινία τρόμου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση