Μπο Μπέρναμ: Από Μέσα(2021)
(Bo Burnham: Inside) | Πρώτη προβολή: 30-05-2021

80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μέσα από νέα τραγούδια και πρόσφατες παρατηρήσεις, ο Μπο Μπέρναμ αναλύει μια πολύ ασυνήθιστη χρονιά σ' αυτό το σόου που έγραψε, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στην καραντίνα.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μπο Μπέρναμ
Πρωταγωνιστούν:Μπο Μπέρναμ
Διάρκεια:87
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2021-06-06
Το αποτέλεσμα προκαλεί δέος ως οπτικοακουστική πανδαισία (ή φρενίτιδα) και ως η πιο παραστατική ίσως μεταφορά των συνθηκών απομόνωσης που ζήσαμε, περιφερόμενοι εκτός τόπου και χρόνου ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους, ανάμεσα στον δημιουργικό, αεικίνητο οίστρο και στην καθηλωτική παράλυση.
80
Νίκος Γιακουμέλος
2021-06-04
Η καραντίνα επισήμανε πολλά αδιέξοδα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο Burnham μας τα επισημαίνει και αυτός με τη σειρά του, ξεδιάντροπα, άμεσα, τραγουδώντας, κλαίγοντας. Σέρνοντας τη λεπτή του φιγούρα από δωμάτιο σε δωμάτιο σε έναν σπίτι γεμάτο κάμερες. Όντας ένας από εμάς. Το Inside λοιπόν είναι, μέχρι στιγμής, το καθοριστικότερο έργο του εγκλεισμού μας. Τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-06-02
Ο Bo Burnham μας παραδίδει ένα φρέσκο, σπαρταριστό, σουρεαλιστικά σατιρικό ντελίριο και ταυτόχρονα ωμά αφοπλιστικό one man show θέαμα, ένα επαναστατικό δείγμα απολαυστικής διακωμώδησης, κοφτερής ματιάς και εύστοχου κοινωνικού σχολιασμού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση