7 Λόγοι να Τρέξεις Μακριά(2019)
(7 Raons per Fugir / 7 Reasons to Run Away (from Society)) | Πρώτη προβολή: 11-05-2021

53 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η οικογένεια, το φτωχό παιδί που εμφανίζεται στην τηλεόραση, οι γείτονες του 6ου ορόφου, η υποψήφια ενοικιάστρια και ο μεσίτης, το ζευγάρι επιχειρηματιών, ο τύπος που τον πάτησε κυριολεκτικά η πρόοδος στο διάβα της και το ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί. Επτά ιστορίες που αναμειγνύουν την κωμωδία με τον τρόμο.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ισπανία
Σκηνοθέτης:Εστέβε Σολέρ, Τζεράρντ Κίντο και Νταβίντ Τόρας
Πρωταγωνιστούν:Έμα Σουάρεζ, Λόλα Ντουένιας, Σερζί Λοπέζ, Φρανσές Ορέγια
Διάρκεια:75
80
Άγγελος Πολύδωρος
2021-05-06
Ο σουρεαλισμός και το γκροτέσκο (που μου θύμισαν τον Μπουνουέλ) συνδυάζονται αρμονικά και πλασάρονται με ειρωνεία και χιούμορ (μαύρο, βέβαια) χαρίζοντας πραγματικά δύο ευχάριστες (και για προβληματισμό) ώρες, στις οποίες η περιπαικτική, αλλά και υποβλητική μουσική της Τζούλι Ράιερ συμβάλλει στην ατμόσφαιρα, όπως και η φωτογραφία του Γκαμπριέλ Καμπόι.
50
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2021-05-04
Μια σπονδυλωτή κατάμαυρη κωμωδία που δεν φοβάται την πρόκληση, αλλά θα ήταν πιθανότατα πιο πετυχημένη αν είχε καλύτερες σχέσεις με τον υπαινιγμό.
30
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2021-05-02
Οι 7 Λόγοι μοιάζουν περισσότερο με μικρά teasers μιας καλύτερης ταινίας που όμως έμεινε στην ιδέα και στη θεωρία, σαν σειρά στοχαστικών επεισοδίων από τη Ζώνη του Λυκόφωτος απέναντι σε μια υποτιθέμενη κομεντί κοινωνικού τρόμου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση