Μια Νύχτα στον Παράδεισο(2020)
(Night in Paradise) | Πρώτη προβολή: 09-04-2021

64 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Κρυμμένος στο νησί Τζέτζου μετά από μια βάναυση τραγωδία, ένας αδικημένος και επικηρυγμένος μαφιόζος σχετίζεται με μια γυναίκα που έχει τους δικούς της δαίμονες.

Είδος:Δράμα, Περιπέτεια
Χώρα:Νότια Κορέα
Σκηνοθέτης:Παρκ Χουν-τζανγκ
Πρωταγωνιστούν:Ουμ Τάε-γκου, Τσον Γέο-μπιν, Τσα Σέουνγκ-γουόν, Λι Κι-γιανγκ
Διάρκεια:132
70
Νίκος Δρίβας
2021-04-10
To Night In Paradise είναι μια προσεγμένη και απλή παραγωγή και γενικότερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στον τρόπο που κυλάει στο σύνολο της η ταινία, ενώ όσο περνάει η ώρα εξελίσσεται πολύ δυνατά.
70
Αντώνης Παυλίδης
2021-04-08
Η υποβλητική φωτογραφία, τα όμορφα τοπία που λειτουργούν σαν αντίβαρο με τα εσωτερικά συναισθήματα των κεντρικών ηρώων, και το απολαυστικό κι ανατρεπτικό φινάλε του κάνει την θέασή της πραγματικά ξεχωριστή.
60
Χρήστος Μήτσης
2021-04-06
Μια σκληρή, βίαιη και οπερατική vengeance movie με συγκρατημένο λυρισμό, υποδόριο χιούμορ και πικρή επίγευση, «μικρές» κινηματογραφικές αρετές που κρατούν ισορροπία ανάμεσα στο φαντασμαγορικό στιλ και το τραγικό περιεχόμενο.
60
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2021-04-04
Εξαιρετική επιλογή το δίδυμο των πρωταγωνιστών, σε ένα φιλμ που πατάει με το ένα πόδι στο φεστιβαλικό arthouse και με το άλλο στις κλασικές και πολύ δημοφιλείς - εξωπραγματικής δράσης - ασιατικές αστυνομικές περιπέτειες.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2021-04-02
Το καστ είναι πολύ επιτυχημένο, βγαλμένο από άλλη εποχή, που αναδίδει τα στοιχεία του κάθε χαρακτήρα, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η φωτογραφία και τα σκηνικά. Από την άλλη, το ενδιαφέρον σταδιακά μειώνεται, όσο η ιστορία πλατειάζει και χάνει το κέντρο της, με αποτέλεσμα να έχει φυλλορροήσει σημαντικά μέχρι το τέλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση