Μαντάμ Κλοντ(2021)
(Madame Claude) | Πρώτη προβολή: 02-04-2021

47 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο Παρίσι της δεκαετίας του '60, η επιρροή της μαντάμ Κλοντ ξεπερνά τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι που μια ευκατάστατη νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα.

Είδος:Βιογραφία, Δράμα
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Σιλβί Βερέντ
Πρωταγωνιστούν:Καρόλ Ροσέ, Γκαράνς Μαριγιέ, Ροσντί Ζεμ, Πιερ Ντελαντονσάμπ
Διάρκεια:112
60
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2021-04-06
Η πυκνότητα και ο ρυθμός της αφήγησης μπορεί να φανεί βραδυφλεγής σε κάποιους, όμως για μας φαντάζει ο ιδανικότερος, σε συνδυασμό με την πληθώρα των γεγονότων και το ωραιότερο σάουντρακ της μέχρι τώρα κινηματογραφικής χρονιάς (το μουσικό σκορ των nousdeuxtheband, αλλά και η επιλογή των τραγουδιών εποχής).
40
Μάνος Θηραίος
2021-04-04
Ενδιαφέρον μέχρι τέλους, αλλά συνολικά αδύναμο, το φιλμ δεν κατορθώνει να ξεχωρίσει στις λεπτομέρειες, παρά την καλή Καρόλ Ροσέ στον πρώτο ρόλο και την αισθαντική Γκαράνς Μαριγέ, στον ρόλο της φιλόδοξης Σιντονί.
40
Άγγελος Πολύδωρος
2021-04-02
Η Karole Rocher και η Garance Marillier λάμπουν δια της παρουσίας τους και είναι οι μοναδικές που κρατούν το ενδιαφέρον του θεατή, τόσο με τη γοητεία τους, η πρώτη ως κυνική και ψυχρή Κλοντ και η δεύτερη ως ανερχόμενη αισθησιακή και ελκυστική Σιντονί. Οι δύο τους όμως δεν είναι ικανές να απογειώσουν αυτή τη βιογραφική ταινία, η οποία στρέφεται σε πολλά θέματα ταυτόχρονα και δεν επικεντρώνεται, ως βιογραφία, μόνο στον χαρακτήρα της Μαντάμ Κλοντ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση