Tom and Jerry(2021)
Πρώτη προβολή: 10-06-2021

30 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο ποντικός Τζέρι καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του "γάμου του αιώνα", αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον γάτο Τομ, ώστε να τον ξεφορτωθεί. Σύντομα, όμως, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται: ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος συνωμοτεί κατά των τριών τους.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τιμ Στόρι
Πρωταγωνιστούν:Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μάικλ Πένια, Κόλιν Γιοστ, Κεν Τζεόνγκ
Διάρκεια:101
50
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2021-06-20
Στο πλαίσιο μιας σεβαστού επιπέδου στουντιακής παραγωγής, το φιλμ είναι αψεγάδιαστο και κάνει τη δουλειά του. Ψυχαγωγεί. Σκέτα.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2021-06-18
Ο γάτος Τομ και ο ποντικός Τζέρι, τα θρυλικά καρτούν της Warner Bros, επιστρέφουν σε μια ευχάριστη ταινία που αναμειγνύει το κινούμενο σχέδιο με το ανθρώπινο στοιχείο (παίζουν εκτός άλλων οι και Μάικλ Πένα).
30
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2021-06-16
Ο Τομ και Τζέρι σε μείξη live action και animation. Κρατήστε μόνο το δεύτερο.
30
gaRis
Movies Ltd
2021-06-14
Με διάρκεια 101 υπερπροβλέψιμων λεπτών, το Tom & Jerry, παρά τις βίντατζ πινελιές του δείχνει ανέτοιμο να διασκεδάσει ένα (οποιοδήποτε) ηλικιακό γκρουπ, με κλαπατσιμπανίστικα εφφέ και μια παντελώς ανοίκεια περιθωριοποίηση των κεντρικών ηρώων κατά τη μαρκίζα του.
30
Μαίρη Βανδώρου
www.artscript.gr
2021-06-12
Τα ζώα που θα παρελάσουν από την οθόνη είναι όλα animation, (γάτοι, αδέσποτοι και καλοθρεμμένοι, ποντίκια, ελέφαντες και παγώνια) και με τη σύμπραξη ηθοποιών έχουμε το αποτέλεσμα της ταινίας, η οποία στην πραγματικότητα δε θα έχει κανένα ενδιαφέρον παρά μόνο για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι αν τους αρέσει το κινούμενο σχέδιο, μάλλον θα τους διασκεδάσει και η ταινία.
20
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2021-06-10
Ένα από τα διασκεδαστικότερα καρτούν δίδυμα αποσυντονίζεται πλήρως από μια αδέξια προσπάθεια μυθοπλαστικής οργάνωσης.
20
Χρήστος Πολίτης
cinemagazine.gr
2021-06-08
Όχι απλά μια χαμένη ευκαιρία, αλλά και ένα αχρείαστο κεφάλαιο στην χαριτωμένη ιστορία του Τομ και Τζέρι, που εδώ και οκτώ(!) δεκαετίες αφηγείται τις περιπέτειες ενός αγέραστου μύθου που θέλει το κυνήγι της γάτας και του ποντικιού να παίρνει άλλες διαστάσεις.
20
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2021-06-06
Ακόμα όμως κι αν έχουμε ένα «κρίμα» που είναι όλο δικό μας, κρατάμε ένα διασκεδαστικό πρώτο μέρος του φιλμ, που χωρίς να αριστεύει, κρατάει μια ζωντανή απόχρωση από όσα έκαναν διαχρονικά αγαπητούς τον Τομ και τον Τζέρι.
20
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2021-06-04
Οι ήρωες είναι περιφερειακοί χαρακτήρες στην ίδια τους την ταινία, μια σαχλή κομεντί σαν αυτές τις πρόχειρες παραγωγές του Netflix που ο αλγόριθμος προσπαθεί να σε πείσει ότι είναι για σένα.
20
Ειρήνη Δρίβα
Tetragwno.gr
2021-06-02
Σκηνοθέτης και σεναριογράφος βιάστηκαν να συμφιλιώσουν τους δύο ορκισμένους αντίπαλους χάνοντας κάθε αίσθηση του χιούμορ που προκύπτει εξ ολοκλήρου από τους καυγάδες τους με αποτέλεσμα και εμείς να βιαζόμασταν να φύγουμε από την αίθουσα...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση