Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη(2019)
(Siege on Liperti Street) | Πρώτη προβολή: 19-02-2021

47 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η οικονομική κρίση τούς στέρησε τα πάντα εκτός από το σπίτι τους. Σήμερα κινδυνεύει και αυτό. Αυτή τη φορά όμως είναι διατεθειμένοι να παλέψουν, σαν μια οικογένεια που δεν έχει τίποτα να χάσει...

Είδος:Δράμα, Περιπέτεια
Χώρα:Ελλάδα, Κύπρος
Σκηνοθέτης:Σταύρος Παμπαλλής
Πρωταγωνιστούν:Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δάφνη Αλεξάντερ, Ακύλλας Καραζήσης, Νιόβη Χαραλάμπους
Διάρκεια:88
60
Δημήτρης Μπάμπας
2021-02-10
Αποτίοντας ένα φόρο τιμής στο κλασικό αμερικανικό κινηματογράφο, ο νεαρός και πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης εστιάζει στις μικρές προσωπικές τραγωδίες της οικονομικής κρίσης.
50
Χρήστος Πολίτης
2021-02-08
Φιλόδοξη όσο και άνιση, η «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη» επιχειρεί να μεταφέρει τους κανόνες του γουέστερν στη μοντέρνα πραγματικότητα.
60
Κώστας Γ. Καρδερίνης
2021-02-08
Ο Σταύρος Παμπαλλής υφαίνει σταδιακά και αριστοτεχνικά τον ιστό του, κλείνει διαρκώς πονηρά το ένα μάτι και μας αφήνει να αποφασίσουμε αν πιαστήκαμε στα βρόχια του ή αν σηκώνουμε λίγους ακόμα ελιγμούς για να εγκλωβιστούμε έτι περεταίρω.
50
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2021-02-06
Παρουσιάζοντας την σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα ως ένα είδος μεσογειακού western, ο Σταύρος Παμπαλλής (στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο) κερδίζει από τις μεστές ερμηνείες των πρωταγωνιστών του αλλά χάνει από την αδυναμία κορύφωσης μιας συνεχώς κλιμακούμενης έντασης.
30
Newsroom eleftherostypos.gr
2021-02-04
Πρόκειται για μια μάλλον άτολμη απόπειρα να μεταφερθεί με όρους μυθοπλασίας η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της στους πολίτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που δοκίμασε έναν κόντρα ρόλο, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί.
30
Χρήστος Μήτσης
2021-02-02
Η βραβευμένη «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη» ξεχειλίζει από ηχηρό μελοδραματισμό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση