Χωρίς Όραση(2020)
(Sightless) | Πρώτη προβολή: 20-01-2021

30 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια πρώην βιολίστρια γίνεται καχύποπτη με τα καινούργια κοντινά της πρόσωπα και την ανησυχητική συμπεριφορά τους, ενώ αναρρώνει από μια επίθεση που της στέρησε το φως.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Κούπερ Καρλ
Πρωταγωνιστούν:Μαντλέν Πετς, Αλεξάντρ Κοχ, Ντισέμπερ Ένσμινγκερ, Λι Τζόουνς
Διάρκεια:89
40
Μάνος Θηραίος
2021-02-06
Ωραίο το μυστήριο και η αγωνία και οι ανατροπές, αλλά με κάποιον τρόπο οφείλεις να δώσεις λύση. Κι εδώ, μολονότι συναρπάζει με την έστω και αναμενόμενη ανατροπή της, η λύση πλασάρεται με περίσσια ευκολία και κάποιες υπερβολές και κάποιες συμπτώσεις που -ρε γαμώτο, κρίμα είναι- χαλάνε κάτι που θα μπορούσε να είναι ουσιαστικά εντυπωσιακό και ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
30
Νίκος Δρίβας
2021-02-04
Η σκηνοθεσία και το σενάριο γίνονται κουλουβάχατα, ειδικά στο δεύτερο και πιο κρίσιμο κομμάτι της, με την ταινία Sightless να είχε προοπτικές για κάτι πολύ ενδιαφέρον, αν αξιοποιούσε όσα έπρεπε.
20
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-02-02
Ουσιαστικά, το όλο project δεν καταφέρνει να στηρίξει επαρκώς την ιδέα απ' την οποία αφορμάται με αποτέλεσμα να προδώσει το "καλό" του χαρτί από πολύ νωρίς αφού το κοινό δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να εντοπίσει τον θύτη και να διαβλέψει πολλά από τα τεκταινόμενα που σημειώνονται ακολούθως.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση