Άντε Γεια Δήμαρχε!(2019)
(Agur Etxebeste! / Bye, Bye, Mr. Etxebeste!) | Πρώτη προβολή: 23-01-2021

40 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο δήμαρχος της πόλης αποσύρεται από τα επίσημα καθήκοντα για "λόγους υγείας" και στην θέση του, τοποθετεί την γυναίκα του. Εκείνη όμως, δεν έχει καμία πρόθεση να γίνει η μαριονέτα του συζύγου της και αποφασίζει ν'αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων στην πόλη της. Η σύγκρουση με τον σύζυγο είναι αναπόφευκτη!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ισπανία, Γαλλία
Σκηνοθέτης:Τέλμο Εσνάλ, Αζιέρ Αλτούνα
Πρωταγωνιστούν:Έλενα Ιρουρέτα, Ιμπάν Γκάρατε, Πάκο Σαγκαρζαζού
Διάρκεια:101
60
Ανδρομάχη Σδούκου
2021-01-06
Συμπαθής εξέλιξη, χαλαρή διάθεση και μια εγκρατής αίσθηση του χιούμορ συνθέτουν συνολικά ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα, μια απροβλημάτιστη προσέγγιση της διαφθοράς στο μικροεπίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μια ξεκούραστη αναρώτηση επάνω στο σοβαρό "Γιατί όχι μια γυναίκα;".
50
Νίνος Φένεκ Μικελιδης
2021-01-04
Οι σκηνοθέτες κατάφεραν να φτιάξουν ένα με καλό ρυθμό σενάριο, με ωραίες, χιουμοριστικές καταστάσεις και ν' αποσπάσουν καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς τους, ιδιαίτερα τον Ραμόν Ιγκίρε στο ρόλο του «ταλαίπωρου» Δημάρχου.
10
Νίκος Παλάτος
2021-01-02
Τα πασίγνωστα στερεότυπα των δημοσίων υπαλλήλων που κωλοβαράνε αναλύοντας όλα τα άρθρα του εργασιακού κώδικα, ώστε και με τη βούλα του νόμου να έχουν το δικαίωμα να μην κάνουν απολύτως τίποτα, ή του γιγαντιαίου μπελά της διαχείρισης μιας πολυκατοικίας, είναι τέτοια που μπορεί να μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού κοινού, αλλά εάν το ζητούμενο είναι το πετυχημένο χιούμορ, τότε μην περιμένετε... απολύτως τίποτα, επίσης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση