Φεγγάρι, σου 'ρχομαι(2020)
(Over the Moon) | Πρώτη προβολή: 23-10-2020

70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Με την ανάμνηση της μητέρας της στο μυαλό της, η πολυμήχανη Φέι Φέι φτιάχνει έναν πύραυλο για το φεγγάρι, θέλοντας να αποδείξει την ύπαρξη μιας θρυλικής θεάς.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Κίνα, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Γκλεν Κιν
Πρωταγωνιστούν:Κάθι Ανγκ, Φιλίπα Σου, Κεν Τζονγκ, Ρόμπερτ Τζι Τσιου
Διάρκεια:100
80
Μάνος Θηραίος
2021-04-06
Πρόκειται περί μιας γλυκύτατης ταινίας που θα συναρπάσει αναμφισβήτητα τα παιδιά, την ίδια στιγμή που δεν θα αφήσει ασυγκίνητους και τους θεατές μεγαλύτερης ηλικίας. Κι αυτό, γιατί πολύ απλά τα έχει όλα: παραμυθένια υπόθεση, αξιολάτρευτους χαρακτήρες, μελωδικά και λειτουργικά μουσικά νούμερα και ίσως την πιο λαμπερή -κυριολεκτικά- εικόνα που έχετε δει σε ταινία κινουμένων σχεδίων.
70
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-04-04
Ο σκηνοθέτης με ανθρωπιά, ευαισθησία και τρυφερότητα προγραμματίζει μία φρέσκια, ευχάριστη και συνάμα συγκινητική κινηματογραφική εκτόξευση σ' ένα άλλο σύμπαν όπου η μαγεία, η μνήμη, η αγάπη, το θάρρος, η φιλία και η ειλικρίνεια τροφοδοτούν και μεταμορφώνουν διαρκώς ολόκληρους κόσμους.
60
Νίκος Ρέντζος
2021-04-02
Γενικά αυτή εδώ η προσπάθεια δεν στερείται κινηματογραφικής αίσθησης. Από πλευράς αφήγησης, σεναρίου, animation, ερμηνειών (πάρα πολύ καλή η ελληνική μεταγλώττιση και εξαιρετικές φωνές) υπάρχει ένα αρκετά καλό επίπεδο. Τα πιτσιρίκια θα το αγαπήσουν και οι μεγάλοι δεν θα περάσουν καθόλου άσχημα!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση