Το Παιδί της Παρασκευής(2018)
(Friday's Child / Age Out) | Πρώτη προβολή: 22-11-2019

60 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο δεκαοχτάχρονος Ρίτσι αποχαιρετά οριστικά την παιδική ηλικία, όταν αναγκάζεται μετά από τις οδηγίες της Πρόνοιας να αφήσει το πρόγραμμα ανάδοχης φροντίδας του και να κάνει τυχαίες δουλειές για να αυτοσυντηρείται. Στους δρόμους του αμερικανικού Νότου, κάνει έναν διπρόσωπο φίλο, ερωτεύεται ένα κορίτσι από άλλη κοινωνική τάξη και, για κακή του τύχη, γίνεται ο βασικός ύποπτος μιας ληστείας.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Έι Τζέι Έντουαρντς
Πρωταγωνιστούν:Τάι Σέρινταν, Ίμοτζεν Πουτς, Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Τζέφρι Ράιτ
Διάρκεια:91
60
Ηλίας Φραγκούλης
2020-07-04
Καταπληκτικές εικόνες πόλης από το Όστιν του Τέξας, ωραίο καστ (ωριμάζει αφήνοντας υποσχέσεις ο Τάι Σέρινταν) και άξια αναφοράς η μουσική του Κόλιν Στέτσον («Η Διαδοχή»), ο οποίος υποδεικνύει ουσιαστικά τον τόνο ψυχισμού του ήρωα με τις συνθέσεις του. Ωραία δουλειά.
60
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2020-07-02
Με προσγειωμένο και ρεαλιστικό τρόπο, η ταινία οδηγεί τον θεατή με περίτεχνο τρόπο στο ταξίδι του Richie. Ο εσωτερικός κόσμος και η πάλη του Richie παρουσιάζονται με πολύ ευρηματικό τρόπο μέσω της σκηνοθεσίας, παρά μέσω της αφήγησης από τον ίδιο. Μ' αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία και η διάθεση του πρωταγωνιστή γίνονται η βασική ατμόσφαιρα της ταινίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση