89 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συγκέντρωσε τους πόρους και δημιούργησε τα πάντα, από ανέσεις για ανθρώπους και ζώα μέχρι εύχρηστα εργαλεία. Αγκάλιασε την φύση καθώς αλληλεπιδράς με τα λουλούδια και τα δέντρα με νέους τρόπους. Δημιούργησε ένα σπιτικό όπου οι κανόνες του τι πηγαίνει μέσα και τι έξω δεν ισχύουν πλέον. Κάνε νέους φίλους, απόλαυσε τις εποχές, πέρνα από ποτάμια, καθώς εξερευνάς.

Είδος:Simulation
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
100
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2020-04-18
Ένα αυθεντικά ανθρώπινο δημιούργημα.
95
Στέλιος Μουστάκης (Switch)
2020-04-16
Το New Horizons ξεχωρίζει με μια σιγουριά και μια ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να συναντήσεις σε τίτλο αυτή την περίοδο.
92
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2020-04-14
Μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά Animal Crossing, γεμάτη χαρούμενους villagers και αστεία σκηνικά.
90
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2020-04-12
Το Animal Crossing: New Horizons παίρνει τη φόρμουλα του franchise και την αναπτύσσει σε όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά της. Τα πάντα δείχνουν πανέμορφα, οι δυνατότητες δείχνουν (και στην ουσία είναι) ατελείωτες και ο παίκτης έχει τον πλήρη έλεγχο της εκ του μηδενός δημιουργίας ενός χωριού σε ένα προηγουμένως ανέγγιχτο νησί.
90
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2020-04-10
Να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά πως το Animal Crossing: New Horizons δεν είναι για όλους τους παίκτες εκεί έξω, ειδικά για αυτούς που αποζητούν συγκεκριμένους στόχους, στρατηγικές προσεγγίσεις, προγραμματισμό και δράση. Είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να προσεγγίσει τον πραγματικό κόσμο, αλλά με μια απλότητα και έναν ρομαντισμό που δύσκολα συναντάμε σε αυτή την εποχή.
85
Marioland (Switch)
2020-04-08
Το Animal Crossing: New Horizons είναι εξαιρετικά απλό και χαλαρό, με σχεδόν ατέλειωτο περιεχόμενο και όμορφα γραφικά και ήχο για να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αν είστε φαν των Animal Crossing ή παιχνιδιών τύπου Stardew Valley και The Sims, το New Horizons είναι για σας.
85
Shadowrush (Switch)
2020-04-06
Πρόκειται για ένα πανέμορφο παιχνίδι, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και το μοναδικό του τρόπο, που πάει το life simulation σε μια άλλη διάσταση.
80
Φώτης Λαμπρινός (Switch)
2020-04-04
Είναι ένα αυθόρμητο παιχνίδι που με εκπλήσσει κάθε πρωί και ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολύ καιρό. Φυσικά, τώρα είμαστε μόνο στην αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας που θα μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με μια γοητεία που λίγα παιχνίδια μπορούν να καυχηθούν.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (Switch)
2020-04-02
Η πιο ξεκάθαρα ορισμένη του δομή ενδέχεται να καταφέρει να κερδίσει νέους fans, ενώ οι λάτρεις του franchise θα το απολαύσουν στα σίγουρα. Όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα θεραπευτικό παιχνίδι, πανέμορφο, μοναδικό και χαλαρωτικό όσο κανένα άλλο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση