66 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Blacksad: Under the Skin – O χαρισματικός ντετέκτιβ John Blacksad ερευνά ένα σκοτεινό σκάνδαλο διαφθοράς στην καρδιά του υποκόσμου της Νέας Υόρκης.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Pendulo Studios, YS Interactive
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
75
Δημήτρης Αγγέλου (PC)
2019-12-08
Με τους τίτλους τέλους να πέφτουν, το Blacksad: Under The Skin αφήνει μια γεύση γλυκόπικρη: Γλυκιά λόγω της μεστής, ολοκληρωμένης, ενήλικης ιστορίας που έχει να πει, των πολυδιάστατων χαρακτήρων που μας γνωρίζει, της μαγευτικής ατμόσφαιρας που μας εισάγει. Πικρή λόγω της απουσίας ενός τεχνικού τομέα που έμεινε ημιτελής, μιας μεγαλύτερης και επαρκούς διάρκειας που δεν υπήρξε ποτέ, ενός δουλεμένου gameplay που δεν αξιοποιήθηκε.
70
elchrys (PC)
2019-12-06
Αν και συλλέγει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία από άλλους τίτλους, είναι υπερβολικά εύκολο και προσφέρεται κυρίως ως μια διαδραστική ιστορία που μπορείτε να απολαύσετε ένα σαββατοκύριακο και ως λύση αν θέλετε κάτι τύπου Telltale.
70
Βασίλης Σιμιτσιάδης (PC)
2019-12-04
Ένα πολύ ωραίο στόρι και προσεγμένες λεπτομέρειες εδώ και εκεί, και καλά γραφικά, όλα αυτά επενδυμένα με ωραία και ταιριαστή μουσική, συνθέτουν ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν ξέρω εάν αξίζει για τη τιμή του στην τωρινή κατάσταση, αλλά εάν διορθωθεί θα είναι ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο παιχνίδι.
50
Northlander (PC)
2019-12-02
Ένα εξαιρετικό noir story, μαύρο όσο και ο πρωταγωνιστής του, το οποίο καταβαραθρώνεται από το χείριστο τεχνικό του τομέα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση