74 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Surge 2 διαδραματίζεται σ' ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον: μια εκτεταμένη, κατεστραμμένη πόλη με μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο σχεδιασμό επιπέδων που κατέστη δυνατός από την αναβαθμισμένη και βελτιωμένη μηχανή γραφικών της Deck 13. Η μάχη είναι πιο βίαιη και πιο τακτική από ποτέ, με ακόμη περισσότερες επιλογές χάρη στο βελτιωμένο σύστημα στόχευσης των άκρων.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Deck13 Interactive
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
85
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2019-10-16
Η Deck13 δείχνει πως είχε πλήρη αυτοπεποίθηση στο ενδιαφέρον αλλά με διάφορα ελαττώματα πρώτο Surge, προσφέροντας τελικά μία πλήρως βελτιωμένη εμπειρία και ένα ΑΑ soulsborne που ξεφεύγει με ευκολία από τη σκιά των βασικών εμπνευστών του, για να προσφέρει ένα παιχνίδι με τη δική του ταυτότητα.
80
Dimitris Vlachos
2019-10-14
Το Surge 2 είναι ένας soulsborne τίτλος που δεν εφευρίσκει από την αρχή το είδος αλλά δείχνει ότι μπορούν να γίνουν και ποιοτικά παιχνίδια από εταιρίες που δεν λέγονται From Software.
78
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2019-10-12
To The Surge 2 είναι ένας προσεγμένος action RPG τίτλος που προσφέρει εποικοδομητικές ώρες ψυχαγωγίας και... "πετσοκόμματος".
75
Ελένη Δρίβα (PS4)
2019-10-10
Η αδιάφορη πλοκή του και τα τεχνικά προβλήματα το εμποδίζουν από το να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να κερδίσει την προσοχή νέων παικτών. Παρ' όλα αυτά, όσοι απόλαυσαν το πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα εκτιμήσουν όλες τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει.
70
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2019-10-08
Όποιος ζητάει εντυπωσιακές μάχες και άφθονη δράση, με σεβαστό επίπεδο δυσκολίας, εδώ θα νιώσει σαν στο σπίτι του. Απλά να μην περιμένει κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία ή έναν τίτλο-σταθμό.
70
Σταύρος Αντωνόπουλος (PS4)
2019-10-06
Τα κενά του παιχνιδιού είναι παρά πολλά και αχρηστεύουν την όλη του εικόνα. Παρ' όλα αυτά βρίσκει έναν περίεργο τρόπο να σε τραβά στην οθόνη για πολλές ώρες, μη θέλοντας να ξεκολλήσεις. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τον περίεργο τρόπο που αντιδρά ο εγκέφαλος μου στο παιχνίδι και τι μηνύματα στέλνει αυτό, αφήνοντας με καθηλωμένο στην οθόνη .
70
FiOth (PS4)
2019-10-04
Σίγουρα θα ικανοποιήσει τους μη-δογματικούς νοσταλγούς των Dark Souls και των πιο περίτεχνων περιβαλλόντων τους, όμως στερείται της εστιασμένης γοητείας του προγόνου του.
65
Φώτης Λαμπρινός (PS4)
2019-10-02
Είναι ένας τίτλος που θα προτείναμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους φανς αυτού του είδους παιχνιδιών αλλά όχι σε full price.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση