77 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο Stygian: Reign of the Old Ones, ταξιδεύετε από την καταραμένη και μισοκατεστραμμένη πόλη Arkham στα βάθη της Αβύσσου. Δημιουργήστε το δικό σας χαρακτήρα με βάση τα αρχέτυπα του 1920 και χαράξτε το δικό σας μονοπάτι μέσα από ένα διεστραμμένο και μυστήριο κόσμο, εμπνευσμένο από το έργο του Χ. Φ. Λάβκραφτ.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Cultic Games
Πλατφόρμα:PC
90
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (PC)
2019-12-12
Με το Stygian: Reign of the Old Ones θα περάσετε πολλές ευχάριστες ώρες· το semi open σύστημα, οι πειραματισμοί με τα archetypes και το belief system θα σας παροτρύνουν να ανακαλύψετε εναλλακτικές προοπτικές και πολλές φορές να υπερβείτε εαυτόν με πράξεις και παραλείψεις, διαλόγους και σιωπές που δεν επιλέξατε κατά το πρώτο playthrough.
86
Admiral (PC)
2019-12-10
Ένας τίτλος με διάφορα προβλήματα αλλά και με εκπληκτική ατμόσφαιρα, δυνατό role playing και ποιοτικό γράψιμο. Ένα αυθεντικό ακατέργαστο διαμάντι.
79
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2019-12-08
Μια απολαυστική προσαρμογή "τεμαχίων" της Μυθολογίας Κθούλου σε ψηφιακή μορφή, ιδανική για τους λάτρεις του Lovecraft.
75
Αλέξανδρος Κοτροκόης (PC)
2019-12-06
Μια αξιοπρόσεκτη δημιουργία που όμως πληρώνει τις αστοχίες σε επίπεδο λεπτομερειών.
70
Νίκος Παπακωνσταντινου (PC)
2019-12-04
Οι φίλοι των RPG που διψούσαν μέχρι σήμερα για κάποιο παιχνίδι που να βασίζεται στο Cthulhu mythos είναι βέβαιο ότι δεν θα απογοητευτούν καθώς, παρά τις αδυναμίες του, το Stygian: Reign of the Old Ones είναι πραγματικά βουτηγμένο μέσα στο αυθεντικό lore και στην ατμόσφαιρα του σύμπαντος του H.P. Lovercraft.
59
Σταύρος Καφετζής (PC)
2019-12-02
Το Stygian: Reign of the Old Ones είναι ένα turn-based RPG κατά κύριον, και ένα Cthulhu game δεύτερον. Μην περιμένετε να σας τινάξει το μυαλό, αλλά και πάλι είναι 20 ώρες καλού RPGing, σε ένα πρωτότυπο setting, με όμορφα γραφικά και κάποια εντυπωσιακά visuals, ειδικά προς το τέλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση