73 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

To Code Vein σε μεταφέρει στο μέλλον, όπου μια μυστηριώδης καταστροφή προκάλεσε την κατάρρευση στον κόσμο. Οι πύργοι των ουρανοξυστών, κάποτε σύμβολα ευημερίας, είναι πλέον άψυχοι τάφοι της ανθρωπότητας. Στο κέντρο της καταστροφής βρίσκεται μια κρυμμένη κοινωνία των Revenants, η λεγόμενη Vein. Εσύ ως μέλος αυτής θα καταφέρεις να επιβιώσεις;

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Bandai Namco Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
John-el (PS4)
2019-10-12
Χωρίς να προσφέρει την απόλυτη καινοτομία και να θέτει νέα στάνταρ στο είδος, έχει τα δικά του μοναδικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, προσφέρει άπλετα ποιοτικό χρόνο διασκέδασης και εξερεύνησης και διηγείται μια ωραία και συγκινητική ιστορία συνύπαρξης ανθρώπων, βρικολάκων και θεών.
80
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (PS4)
2019-10-10
Το σύμπαν του είναι ευέλικτο με τη δυνατότητα να επεκταθεί σε κάθε επίπεδο αφού διαθέτει προς αξιοποίηση όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία διευρύνοντας τόσο το lore όσο και τα mechanics. Στη βάση αυτή, ευελπιστώ ότι το Code Vein θα μας απασχολήσει μελλοντικά ακόμα περισσότερο.
80
Ηρώ Μαυρογιαννάκη (PS4)
2019-10-08
Ένα action RPG που έχει συλλέξει τα υλικά του προσεκτικά, φέρνοντας στο προσκήνιο τη δυναμική του ταυτότητα, ακόμα και αν κάποιες πτυχές του παραμένουν έκθετες, επικυρώνοντας τις προθέσεις των δημιουργών.
80
Στάθης Καλαφάτης (PS4 Pro)
2019-10-06
Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σας και θα σας προσφέρει μια φρέσκια ματιά στον κόσμο των Βαμπίρ. Επενδύστε άφοβα.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (PS4)
2019-10-04
Τελικά, το Code Vein δείχνει να προορίζεται για μία ιδιαίτερη, niche μερίδα παικτών, που θα αποζητήσει μία soulsborne εμπειρία με anime αισθητική, έχοντας παράλληλα τη διάθεση να κάνουν τα "στραβά μάτια" στις διάφορες προβληματικές πτυχές του.
50
Νικόλαος Δερλός (PS4)
2019-10-02
Το Code Vein δυστυχώς δεν είναι ένα «Souls Like» παιχνίδι που χαιρόμουν ιδιαίτερα να παίζω, καθώς εν τέλει με κούρασαν τα διάφορα ψεγάδια του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση