86 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Definitive Edition περιέχει νέα χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ HD και 16-bit γραφικών, side-quests που σας μεταφέρουν σε προηγούμενους κόσμους του Dragon Quest, νέα μουσικά κομμάτια, επιλογή Ιαπωνικής και Αγγλικής γλώσσας και περισσότερα mounts.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:Switch
98
Nicilos (Switch)
2019-10-14
Το Dragon Quest XI S Echoes of an Elusive Age Definitive Edition αποτελεί όντως την απόλυτη έκδοση του παιχνιδιού. Αν δεν το έχετε παίξει σε PS4 ή PC ακόμη, πάρτε την έκδοση του Switch γιατί απλά είναι καλύτερη.
95
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2019-10-12
Απολαύσαμε αυτήν την έκδοση στον μέγιστο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση, για όσους δεν ασχολήθηκαν προηγουμένως με το παιχνίδι, δεν υπάρχει καλύτερος τόπος, χρόνος και τρόπος από το Dragon Quest XI S: Definitive Edition για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Erdrea.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2019-10-10
Με μια ενδιαφέρουσα διήγηση, ευχάριστους χαρακτήρες και παραδοσιακό gameplay, το Dragon Quest XI εδραιώνει ξανά την θέση του ως ένα από τα καλύτερα JRPG.
90
Στέλιος Μουστάκης (Switch)
2019-10-08
Το Dragon Quest XI είναι μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν, μια υπενθύμιση του τι αντιπροσώπευαν για μια μεγάλη μερίδα παικτών τα Ιαπωνικά RPG, δοσμένη μέσα από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας, και πλέον στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της, στο Nintendo Switch.
90
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
2019-10-06
Η απόλυτη έκδοση ενός εκ των κορυφαίων JRPG των τελευταίων ετών.
80
Λεωνίδας Πάτρας {Switch}
2019-10-04
Τo Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age στο Nintendo Switch βελτιώνει αρκετά πράγματα χωρίς να επηρεάζει τον πυρήνα του αρχικού παιχνιδιού.
60
Μάνος Βέζος (Switch)
2019-10-02
Η νέα αυτή έκδοση για το Switch δικαιούται να θεωρείται «Definitive Edition». Είναι ξεκάθαρα το καλύτερο πρόσωπο του Dragon Quest XI.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση