85 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ως μέρος μιας ειδικής επιχειρησιακής ομάδας της αστυνομίας, αναλαμβάνετε να πολεμήσετε ενάντια σε μυστηριώδη, αλλόκοτα πλάσματα που έχουν εισβάλει στον κόσμο. Προκειμένου να αντισταθεί στα πλάσματα, η ανθρωπότητα ανέπτυξε ένα ειδικό όπλο: τη Λεγεώνα. Εργαστείτε μαζί με τη Λεγεώνα και χρησιμοποιήστε όλα τα είδη των στυλ μάχης για να πολεμήσετε τους εχθρούς σας.

Είδος:Action
Δημιουργός:PlatinumGames
Πλατφόρμα:Switch
92
Braveheart1980 (Switch)
2019-09-16
Το Astral Chain γίνεται ένας must have τίτλος, που κανένας οπαδός της hack n slash σκηνής δεν πρέπει να χάσει.
90
Νικόλαος Δερλός (Switch)
2019-09-14
Αυτό που κάνει το Astral Chain ένα ξεχωριστό project είναι η αίσθηση της "ανολοκλήρωτης δόσης" που λαμβάνουμε κάθε φορά που ασχολούμαστε μαζί του. Ο τίτλος δε σε αφήνει...να τον αφήσεις, με το μυαλό σου να τρέχει πάλι πίσω στις μάχες μας με τις χίμαιρες και τις λεγεώνες μας.
88
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (Switch)
2019-09-12
Παρά τις μικρές αστοχίες του, το Astral Chain αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη του φρενήρους gameplay που έκανε την PlatinumGames τόσο αγαπητή.
85
Dimitris Vlachos (Switch)
2019-09-10
Το Astral Chain είναι ακόμη ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που βρίσκεται αποκλειστικά στην βιβλιοθήκη του Nintendo Switch και είναι προφανώς ακόμη ένας λόγος να επενδύσετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) στην κονσόλα της Nintendo.
85
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2019-09-08
Το Astral Chain είναι από εκείνους τους τίτλους που ξέρει κάποιος ότι θα περάσει καλά παίζοντάς τον και θέτει τις βάσεις για ένα νέο IP, το οποίο, αν μελετηθεί και δουλευτεί όπως πρέπει, μπορεί να έχει καλή συνέχεια.
80
Μάνος Βέζος (Switch)
2019-09-06
Με τα πολλά το Astral Chain καταφέρνει να έχει εύρος, να είναι ικανό να απευθυνθεί σε διαφορετικά είδη παικτών, άσχετα με το τι υπονοεί το είδος (ή τα είδη) στα οποία ανήκει.
80
Βασίλης Χατζηγεωργίου (Switch)
2019-09-04
Θεωρώ πως αποτελεί ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια για το Nintendo Switch, και σε καμία περίπτωση δε πρέπει να χαθεί, τόσο από rpg fans, όσο και από τους γενικότερους κατόχους Nintendo Switch.
80
Βαγγέλης Λερός (Switch)
2019-09-02
Με εντυπωσιακό και εθιστικό gameplay, αλλά και εξαιρετικά γραφικά για τίτλο portable κονσόλας, αξίζει μια δοκιμή από όσους έχουν μυηθεί στα ιαπωνικά παιχνίδια. Αν μπορούσε να αποφύγει κάποια κλισέ στην ιστορία και το μοτίβο στις αποστολές του, ίσως μιλούσαμε για το απόλυτο παιχνίδι του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση