76 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι δημιουργοί της σειράς Yakuza παρουσιάζουν τo Judgment, τη δραματική ιστορία ενός ντροπιασμένου δικηγόρου που επιδιώκει τη λύτρωση σε έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά και απόγνωση. Μπείτε στο μυαλό του ιδιωτικού ντετέκτιβ Takayuki Yagami και χρησιμοποιήστε καινοτόμα συστήματα έρευνας για να αποκαλύψετε τα μυστικά που βρίσκονται βαθιά μέσα στο διεφθαρμένο Kamurocho.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ryu ga Gotoku Studios
Πλατφόρμα:PS4, PS5 (2021), Stadia (2021), XboxOne (2021), Xbox SeriesX|S (2021)
85
Demy (PS4)
2019-07-12
Το Judgment θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κάνει όλα και συμφέρει! Προσφέρει ένα καταπληκτικό story το οποίο θυμίζει αστυνομικό μυθιστόρημα, διαθέτει ένα πλούσιο gameplay με εξερευνήσεις, συλλογή στοιχείων, μάχες side-cases, mini-games κ.α, πολύ ωραία γραφικά και ένα εξαιρετικό voice-acting. Όσοι λοιπόν αγαπάτε τα παιχνίδια του είδους, δεν έχετε παρά να σπεύσετε να το αγοράσετε!
82
Σταμάτης Καράμπογας (PS4)
2019-07-10
Ένα εξαιρετικό Yakuza spin-off που μας δείχνει μια άλλη οπτική του Kamurocho, όμως ένα μη ρεαλιστικό detective game.
75
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PS4)
2019-07-08
Το Judgement είναι ένα ακόμα αξιόλογο βέλος στην φαρέτρα του Ryū ga Gotoku στούντιο της Sega. Διατηρεί σχεδόν όλα τα αξιόλογα στοιχεία που έκαναν τη σειρά Yakuza γνωστή και αγαπητή στο κοινό, και κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να τα δώσει υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Όμως, λίγο το σαφέστατα πιο περιορισμένο budget του και λίγο οι καθολικές αστοχίες στους detective μηχανισμούς, κάνουν τα νέα στοιχεία της προσπάθειας να φαντάζουν λίγα στο γενικότερο φάσμα της σειράς.
75
Παντελής Δασκαλέλος (PS4)
2019-07-06
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ που δείχνει να ασφυκτιά στην προσπάθειά του να παραμείνει πιστό στο ύφος των Yakuza.
70
Άρης Βασιλόπουλος (PS4)
2019-07-04
Μπορεί να μην είναι ένα νέο Yakuza, καθώς είναι κατώτερο των προσδοκιών αλλά σίγουρα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και ένα διάλειμμα αν θέλετε από τα πιο βαριά παιχνίδια με τα οποία ασχολείστε όλον αυτόν τον καιρό.
70
Φάνης Κουσουρής (PS4 Pro)
2019-07-02
Tελικά τίποτα δεν αλλάζει πως το στορυ είναι καλογραμμένο και καλοπαιγμένο και αν είχαν κάνει focus γύρω από αυτό χωρίς να το υπερφορτώνουν με ανουσια mini-games και unskippable υποχρεωτικά side-quests του χαμού, ίσως με λίγη περισσότερη ελευθερία θα μιλάγαμε για ένα must play. A είπα ότι έχει τρια διαφορετικά mini-games για unlocking;;!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση